.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ιωάννης Παππάς: Χρηματοδότηση έργων πνοής για Δ.Ε.Υ.Α. ΡΟΔΟΥ - ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ο Ιωάννης Παππάς, βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, με τον Βασίλη Μανέττα, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ και τον Γιώργο Υψηλάντη, γενικό διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα όπου ανέπτυξαν ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο για θέματα χρηματοδότησης έργων της ΔΕΥΑΡ. Πρόκειται για έργα πνοής που είναι αναγκαία και θα αναβαθμίσουν το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης για το νησί της Ρόδου.

Επιπλέον ο κ. Παππάς ζήτησε την υποστήριξη και την άμεση ένταξη για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της μελέτης της Δ.Ε.Υ.Α. Καλύμνου για την « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ», με προϋπολογισμό 1.200.000,00€, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ύδρευσης σε Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο.

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών αναγνώρισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα και δεσμεύτηκε από την πλευρά του να προωθήσει την χρηματοδότηση τους αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο Ιωάννης Παππάς ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την εποικοδομητική συνάντηση και την αρωγή του στις ανάγκες των νησιών μας.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση