.

Διαφήμιση

 

 

User login

«Η Επόμενη Μέρα του Πολυχώρου Αθλητισμού - Πολιτισμού στα Καμίνια Σύρου»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργου Λεονταρίτη, με τον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης, κ. Νίκο Λειβαδάρα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μηνά Αληφραγκή, τον Πρόεδρο του Κοινωνικού, Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Καμινίων Σύρου, κ. Γιώργο Σιγάλα και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, κ. Δημήτρη Ξαγοράρη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του Πολυχώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια της Σύρου, μετά την παράδοσή του που θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης.

Το μεγάλο στοίχημα αναβάθμισης της περιοχής, που ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με την παράδοση ενός σύγχρονου, πλήρως λειτουργικού και απόλυτα ασφαλούς χώρου, ο οποίος περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ 3-on-3.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός των εγκαταστάσεων από την Περιφέρεια, με την τοποθέτηση οργάνων εκγύμνασης ανοιχτού χώρου.

Σε δήλωσή του για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, διότι εκτός του ότι είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε αυτές τις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις στη νεολαία και τους κατοίκους του νησιού, η συνεργασία με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων απέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη διαχείριση και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Πρωτεύοντα ρόλο θα έχει ο Κοινωνικός, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Καμινίων Σύρου.

Το ίδιο ευελπιστώ ότι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση και των άλλων δύο σημαντικών αθλητικών έργων, το στάδιο στη Βάρη και το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πάγο, των οποίων οι εργασίες κατασκευής θα ξεκινήσουν σύντομα, όπως έχουμε δεσμευθεί».

 Από την πλευρά του, ο κ. Λειβαδάρας δήλωσε:

«Επιστέγασμα της άριστης συνεργασίας του Δήμου μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο σύγχρονος Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού στα Καμίνια. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση, καθώς σήμερα διευθετήθηκαν με τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων και οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχείριση και λειτουργία των εγκαταστάσεων. Έτσι, σε λίγο καιρό το πολυδύναμο αυτό έργο πρόκειται να παραδοθεί στους συμπολίτες μας, ένα έργο που θα προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας».

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση