.

Διαφήμιση

 

 

User login

Σειρά συναντήσεων του Θεοδόση Νικηταρά στην Αθήνα, για το νέο Νοσοκομείο στο Δημοτικό Συμβούλιο σύντομα οι εξελίξεις

Ευρεία σύσκεψη για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Κω πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. κ. Χρήστου Ροϊλού, του Προέδρου της ΚτΥπ ΑΕ Τιμολέοντος Κατσίπου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη, της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου κας Νίκης Δανδόλου, παρουσία και του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παππά.

Στην σύσκεψη εξετάστηκαν τα δεδομένα και εκτιμήθηκαν όλες οι παράμετροι που συνδέονται με τον μεγάλο στόχο ανέγερσης νέου Νοσοκομείου στο νησί μας, σε τεχνικοοικονομικό επίπεδο και οι δυνατότητες χρηματοδότησης του.

Στη συνέχεια, με το ίδιο αντικείμενο, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς είχε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό, με τον οποίο συζήτησε τον συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Κω στην περιοχή Λινοποτίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο Δήμαρχος Κω θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συζητηθούν και να ληφθούν αναγκαίες αποφάσεις για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου της τοπικής κοινωνίας.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση