.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου του υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης θα έχει αύριο Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ, επίσημη συνάντηση με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου.

  • Στη συνάντηση, εκ μέρους της ελληνικής πλευράς, θα παραβρεθούν η γενική γραμματέας του υπουργείου κ. Άννα Στρατινάκη, η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων κ. Άννα Δαλλαπόρτα, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Θόδωρος Αμπατζόγλου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ κ. Χρήστος Χάλαρης ενώ την κυπριακή αντιπροσωπεία θα απαρτίζουν εκτός της υπουργού, ο γενικός διευθυντής του υπουργείου κ. Ανδρέας Ασσιώτης, ο προϊστάμενος Μονάδας Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου κ. Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και ο προϊστάμενος Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης κ. Ανδρέας Χρήστου.

Στην ατζέντα της συνάντησης περιλαμβάνονται ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών όπως η αντιμετώπιση της ανεργίας και η πάταξη της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας καθώς και οι προτεραιότητες της επερχόμενης Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Παράλληλα, από ελληνικής πλευράς θα παρουσιαστούν οι πληροφοριακές υποδομές και τα συστήματα που έχει αναπτύξει το υπουργείο Εργασίας («Εργάνη», «Ήλιος» κ.α.) για την παρακολούθηση της αγοράς εργασίας και την οργανωτική αναβάθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση