.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» Αναγνωρισμένη η προσφορά του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη στις δομές υγείας

Tον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, κ. Βασίλη Παπανικόλα,  συνάντησε σήμερα ο υπ. Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της  παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, μαζί με τον υπ. Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη  Δωδεκανήσου, κ. Δημήτρη Κρητικό, καθώς και με υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης και μέλη της διοίκησης του Νοσοκομείου.

  •             Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου, με τον διοικητή να ευχαριστεί τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, για τη διαχρονική και συνεχή στήριξή του, ενώ συγκεκριμένα αναφέρθηκε τόσο στη δημιουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, τον εξοπλισμό του με τον αξονικό τομογράφο και ψηφιακό μαστογράφο, καθώς και στην προμήθεια ιατρό-τεχνολογικού εξοπλισμού για τα νησιά της Ρόδου, της Κω και της Καλύμνου, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

            Στη συνέχεια της συνάντησης που συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Γιάννης Δασκαλάκης, Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, και Νικήτας Μόσχος, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, ενημερώθηκε για το πρόβλημα που δημιουργεί η απουσία επικουρικών ιατρών στο νοσοκομείο, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους διαβίωσης. Ο κ. Δασκαλάκης απευθύνθηκε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, ο οποίος με την σειρά του τους διαβεβαίωσε ότι θα εξεταστεί το κατά πόσο υπάρχει κατάλληλος χώρος και εφόσον βρεθεί,  θα φέρει ο ίδιος το θέμα στο Περιφερειακό συμβούλιο, για την δημιουργία ξενώνα που θα δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση