.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ

Στη Χάλκη περιοδεύει σήμερα, Πέμπτη ο Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου του Περιφερειακού Συνδυασμού του Γιώργου  Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», συνοδευόμενος  από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού.

  • Επισκέφθηκε υπηρεσίες του νησιού και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πατρό. Κατά την παραμονή του ο κ.Κόκκινος και οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους καταστηματάρχες, επαγγελματίες αλιείς και κτηνοτρόφους καθώς και με τους πολίτες του νησιού ενώ από όλους επισημάνθηκε η ανάγκη στήριξης του πρωτογενή τομέα από την νέα Περιφερειακή Αρχή. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη του αγροτικού ιατρού, μία φορά κάθε δεκαπέντε (15) ημέρες καθιστά προβληματική την πρόσβαση των κατοίκων στο αγαθό της Δημόσιας Υγείας.

Ο κ.Κόκκινος τόνισε  την ανάγκη η Χάλκη να βρει τη θέση που της αρμόζει στον τουριστικό χάρτη της περιοχής και να ενταχθεί ουσιαστικά στα πλάνα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

  • Οι πολίτες του νησιού δήλωσαν από την πλευρά τους την στήριξη και την συμπαράστασή τους στον κ.Κόκκινο και τον Περιφερειακό Συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»  και του υπογράμμισαν ότι ο άνεμος νίκης έχει φθάσει και στο νησί της Χάλκης.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση