.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΣΠΥΡΟΥ - ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ

Ηχηρό μήνυμα νίκης έδωσαν χθες βράδυ οι Δωδεκανήσιοι με την παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Νησιωτικής Ανατροπής Μπενέτου Σπύρου. 

  •  Η αίθουσα του Ροδινιού ήταν κατάμεστη από κόσμο που πιστεύει ότι τα χρόνια προβλήματα των νησιών μας μπορούν να επιλυθούν, μπορεί να γίνει η μεγάλη Ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο, η αλλαγή στην νοοτροπία στην άσκηση εξουσίας που θα γίνεται με το λαό για τον λαό.

 Σε μία ενθουσιώδη σε πάθος και συμμετοχή συγκέντρωση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μπενέτος Σπύρου τόνισε πως «η Περιφέρεια θα σταθεί δίπλα στον πολίτη και θα συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία, προκειμένου να πετύχει το μεγάλο στοίχημα της ανάπτυξης των νησιών μας». 

  • Αλλά και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τη Νησιωτική Ανατροπή Μιχάλης Κόκκινος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «είτε θέλουν είτε δεν θέλουν, θα καταλάβουν ότι είμαστε τα σύνορα της Ευρώπης και η Ευρώπη θα μας προσέξει, γιατί έχει όφελος από αυτήν την ανάπτυξη των νησιών μας. Θα επιβάλλουμε στην Ελληνική κυβέρνηση αλλά και σε απευθείας συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση την αλλαγή της καθημερινότητας μας προς το καλύτερο για κάθε πολίτη αυτού του τόπου.»

 «Καλούμε όλο τον κόσμο να μην χαθεί ούτε μία ψήφος σε αυτήν την προσπάθεια για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι, ο τόπος μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και θα το έχει!Η πολιτική της υποτέλειας στην κεντρική εξουσία και στα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων, τελειώνει με την ψήφο του λαού του Νοτίου Αιγαίου στην Νησιωτική Ανατροπή, την ερχόμενη Κυριακή»!

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση