.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,Στην πρόσκληση του Γιώργου Χατζημάρκου, ανταποκρίθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη με πίστη για την επόμενη ημέρα στα νησιά μας. Ενώνω τις δυνάμεις μου με την εμπειρία και γνώση που διαθέτω σε συγκεκριμένους τομείς, με όρεξη και χαρά για μεγάλη προσφορά στον τόπο που αγαπάμε.

  • Η 5ετία που ακολουθεί είναι δύσκολη για τη διαχείρηση των κεφαλαίων που προορίζονται αποκλειστικά για έργα ανάπτυξης και είναι τα τελευταία που θα λάβουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ευθύνη για την καλύτερη και πιο αποδοτική αξιοποίηση στις υποδομές και κυρίως τις άϋλες ενέργειες με επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι μεγάλη για όλους μας. Χρειάζονται άνθρωποι που λειτουργούν με ταχύτητα, γνώση, αποφασιστικότητα. Το σχέδιο Κ2 που η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» έχει σχεδιάσει και έχει παρουσιάσει, κέρδισε την εκτίμηση και εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η εμπειρία μου περιλαμβάνει θέσεις ευθύνης στα κοινά, υπήρξα πρόεδρος ΔΕΥΑΡ, Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της κατασκευής. Η συμμετοχή μου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δεσμεύει τη θέληση και απόφασή μου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αλλαγή του τόπου μας με αποδέκτες της βελτίωσης όλους τους νησιώτες και την τοπική οικονομία.  Στη Περιφέρεια της επόμενης πενταετίας, μέλημά μου είναι να προσφέρω:

  1. στη βελτίωση της κατάστασης στον κατασκευαστικό κλάδο και όλα τα συναφή επαγγέλματα γιατί η επανακίνησή του είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική οικονομία. 250 επαγγέλματα εμπλέκονται έμμεσα και άμεσα στον κλάδο της κατασκευής και έχουν επηρεαστεί δραματικά τα τελευταία χρόνια από την κατακόρυφη πτώση ενός κλάδου πυλώνα της οικονομίας. Στα νησιά  αντιμετωπίζουμε το υψηλό κόστος μεταφοράς και παρά την τουριστική αύξηση, η κρίση που αντιμετωπίζουμε έχει  πολλές κατηγορίες επαγγελματιών και έχει ανεβάσει ψηλά την ανεργία. Η επανακίνηση του κλάδου είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία. 
  1. σε δράσεις για τον περιορισμό της ανεργίας, αφού πρώτα πρώτα το κράτος θα επωφεληθεί από αυτό. Είναι μεγάλο το θέμα και πληγώνει τους νησιώτες και τις οικογένειές τους, πιο πολύ όμως τους νέους μας που διαθέτουν εφόδια αναξιοποίητα στη σημερινή κατάσταση.
  1. στη συστηματική ανάπτυξη του αθλητισμού & του αθλητικού τουρισμού στα νησιά μας. Στη δημιουργία αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων θα είμαι παρών στην πρώτη γραμμή, γιατί τα νιάτα των νησιών έχουν δυνατότητες και προοπτική, αλλά και το αυτονόητο δικαίωμα να αθλούνται σε χώρους που τους αρμόζει.·Να αναφέρω ενδεικτικά την ανάγκη για άμεση αποπεράτωση της πίστας moto cross, την πολυσυζητημένη πίστα αυτοκινητοδρομίου formula 1 και τις παρεμβάσεις στο ποδηλατοδρόμιο Ρόδου. Η εξωστρέφεια στον αθλητισμό, θα συμβάλλει στην ανάπτυξή του και θα στηρίξει την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Οι διεθνείς διοργανώσεις beach volley, ποδηλασία, αγωνιστική formula, τα θαλάσσια αθλήματα είναι στους στόχους που θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε με αφοσίωση και δύναμη. Επίσης  κυρίαρχος στόχος μας αποτελεί η στήριξη  των αθλημάτων για άτομα με ειδικές αναπηρίες, ιδιαίτερα των αθλημάτων με καρότσι, τα οποία χρειάζονται την προσοχή και βοήθεια μας.

Στον κάθε Δωδεκανήσιο ξεχωριστά και σε όλους μαζί, απευθύνω τις ευχές μου για υγεία και ένα καλύτερο αύριο και ζητώ την ψήφο σας για να συμμετέχω με τον Γιώργο Χατζημάρκο στην ανάπτυξη των νησιών μας. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση