.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ομιλία Χατζή Χατζηευθυμίου 16/5/2014

Η σημερινή σας παρουσία εδώ είναι η πρώτη μεγάλη νίκη του Ροδιακού λαού. Η πρώτη δικιά σας μεγάλη νίκη. H μεγαλειώδης παρουσίας σας σηματοδοτεί τον επαναπατρισμό της ελπίδας. Η ελπίδα επιστρέφει στη Ρόδο μας. Στο λατρεμένο νησί του Ήλιου. Στην εστία της απέραντης φυσικής ομορφιά. Στον τόπο του Κλεόβουλου και του Διαγόρα. Στη μητέρα των τεχνών, των γραμμάτων, του πολιτισμού και του αθλητισμού. 

 • Μαζί θα την ξανακάνουμε όπως της αξίζει.

 Λαμπερή και δεσπόζουσα. Πραγματική αρχόντισσα της Μεσογείου. Γιατί αυτό αξίζει στη Ρόδο μας. 

 • Τιμή και περηφάνια.

 Όχι λύπηση και οίκτος. Όχι μιζέρια και κακομοιριά. 

 • Αυτό είναι το ΡΟ.ΔΗ..

 Είναι η ελπίδα. Οι νέοι άνθρωποι. Οι καινοτόμες ιδέες. Η περηφάνια. Η δημιουργία. 

 • Σας καλώ όμως να κάνετε υπομονή άλλες 48 ώρες.

 Τόσο χρειάζεται για να γυρίσουμε σελίδα. Το σύστημα θα υποστεί την πιο μεγάλη του ήττα. Αυτό το καθεστώς που πήρε τη Ρόδο μας στολίδι και τη βούλιαξε μέσα στη μιζέρια τελειώνει την Κυριακή. 

 • Αυτοί που αντιλαμβάνονται την εξουσία σαν κληρονομιά και τις δομές του Δήμου σαν μπουφέ ξενοδοχείου allinclusive και μόνο βραχιολάκια δεν φοράνε για να τους ξεχωρίζουμε από μακριά, την Κυριακή θα μπουν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας.

Εσείς οι ενεργοί πολίτες της Ρόδου. Εμείς. Όλοι μαζί θα τους δώσουμε την απάντηση. Η κατηφόρα και η παρακμή τελειώνει εδώ. Η νίκη μας θα είναι νίκη δική σας. 

 • ΟΧΙ άλλη ανοχή στους φεουδάρχες της εξουσίας.

 ΟΧΙ άλλη ανοχή σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την απόλυτη εγκατάλειψη και την παρακμή, την υποχώρηση και την αποτυχία της τελευταίας τετραετίας. ΟΧΙ άλλοι εκφραστές του συστήματος σε περιτύλιγμα νέων και άφθαρτων οραματιστών. ΟΧΙ στις νοοτροπίες που μας πληγώνουν, που μας αηδιάζουν, που διώχνουν τους ενεργούς πολίτες από τα κοινά. 

 • Εμείς στη ΡΟ.ΔΗ. από την πρώτη μέρα στηριχθήκαμε σ’ εσάς.

 Στους σκεπτόμενους, ευσυνείδητους, ενεργούς πολίτες. Στους ανθρώπους του μόχθου. Στους νοικοκυραίους. Σ’ αυτούς που πονάνε αυτό τον τόπο. 

 • Μαζί θα τα ξαναφτιάξουμε όλα.

 Σας διαβεβαιώνω γι’ αυτό. Είμαστε αποφασισμένοι. Το πάρτι της ασυδοσίας τελειώνει την Κυριακή. 

 • Από τη Δευτέρα πιάνουμε δουλειά.

 Είδατε πόσο λυσσασμένα μας πολέμησε το καθεστώς που νέμεται τη Ρόδο μας. Με τους εργολάβους της λάσπης από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να μας μειώσουν, να μας κάμψουν το ηθικό. Δεν τους πέρασε. Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μας. 

 • Με εκβιασμούς και αθέμιτα μέσα προσπάθησαν να μας αποδομήσουν, να εξαναγκάσουν τους υποψηφίους μας σε παραίτηση.

 Ούτε κι αυτό το κατάφεραν.Με το χρήμα και με την προπαγάνδα προσπάθησαν να χειραγωγήσουν, να καθοδηγήσουν τη θέληση και τη βούληση των πολιτών. Κι αυτή τους η απέλπιδα προσπάθεια έπεσε στο κενό. Μαζί καθημερινά καταφέραμε κι από μια μικρή νίκη. 

 • Μέχρι την Κυριακή που θα έρθει η μεγάλη, η καθοριστική νίκη.

 Η νίκη του Ροδιακού Λαού. Η δικιά σας ΝΙΚΗ! 

 • Φωνάζετε Μαζί με το Χατζή.
 • Εγώ λέω Μαζί με Όλους.

Μαζί με κάθε ενεργό και δημιουργικό πολίτη, όπου και αν ανήκει, ότι και αν ψήφιζε κατά το παρελθόν. 

 • Πάμε μαζί.

 Πάμε δυνατά. 

 • Για τη Ρόδο των πολιτών, της προόδου της Ανάπτυξης.

 Για το Δήμο που θα σέβεται το δημότη, θα είναι παρών και όχι εξαφανισμένος. Για τη Ρόδο που θέλουμε και μας αξίζει.

 • Φίλες και Φίλοι

 Δεν ερχόμαστε για να διαχειριστούμε αυτό το αποτυχημένο και χρεοκοπημένο μοντέλο του Δήμου-Γραφειοκράτη. Ερχόμαστε για να το ανατρέψουμε και να το αλλάξουμε. Με θέληση και αποφασιστικότητα. Με το δικό μας ριζοσπαστικό και ρεαλιστικό σχέδιο. 

 • Αυτό που καταθέσαμε από την πρώτη στιγμή και αποτελεί τη μοναδική λύση που υπάρχει για να αρχίσει να λειτουργεί ο Δήμος, να προσφέρει υπηρεσίες στους πολίτες.

 Ξεχάστε το Δήμο-γραφειοκράτη, το Δήμο που ήταν ανίκανος να προσφέρει τις στοιχειώδεις υπηρεσίες, το Δήμο που οδήγησε στην εγκατάλειψη τα χωριά και τις δημοτικές ενότητες. Έρχεται ο Δήμος της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας, της αποκέντρωσης. 

 • Έρχεται ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου.

 Ο Δήμος Ρόδου επιστρέφει και πάλι κοντά στον πολίτη. Δίνει ζωή και ελπίδα στα χωριά μας.Αυτονομία στις δημοτικές ενότητες. 

 • Κάθε δημοτική ενότητα θα μπορεί να υπηρετεί τους δικούς της αναπτυξιακούς στόχους, να υλοποιεί έργα και δράσεις τοπικής σημασίας.

 Κάθε χωριό θα μπορεί να κάνει το μικρό, το αυτονόητο έργο σε αντίθεση με σήμερα που ο Δήμος είναι ανίκανος να αλλάξει ένα λαμπτήρα, να επιλύσει το πιο μικρό και ασήμαντο πρόβλημα. Γιατί το πρόβλημα στα Μαριτσά ή στην Αρχίπολη δεν θα λυθεί ποτέ από το Δημαρχείο στη Ρόδο. Θα λυθεί από το τοπικό συμβούλιο , από ένα ισχυρό τοπικό συμβούλιο που θα λειτουργεί και δεν θα είναι διακοσμητικό όργανο, όπως τα κατάντησαν αυτοί που τώρα τάχα θέλουν να τα φτιάξουν. 

 • Θα έχει αρμοδιότητες και πόρους, θα έχει ρόλο ύπαρξης.

 Όλα αυτά πως γίνονται. Με την εκχώρηση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων και πόρων στα συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων, των κοινοτήτων και στα τοπικά συμβούλια των χωριών. 

 • Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα έρθει και θα ψηφιστεί, μέσα στον Οκτώβριο.

 Με την εφαρμογή των άρθρων 83 και 84 του Νόμου 3852, του γνωστού Καλιλικράτη. Αυτοί που τώρα, όψιμα, θυμήθηκαν τις δημοτικές ενότητες και τα χωριά, μπορούσαν να το είχαν κάνει. Και είναι ανέντιμο να ρίχνουν όλες τις ευθύνες στο Στάθη Κουσουρνά. 

 • Για να εξαγνιστούν οι ίδιοι.

 Οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι. Δεν το έκαναν , γιατί δεν ήθελαν. 

 • Βολεύονταν σε ένα συγκεντρωτικό μοντέλο εξουσίας, ήθελαν να παριστάνουν τους τοπάρχες και τους φεουδάρχες σε τοπικό επίπεδο.

 Τους είδατε πόσο απροκάλυπτα χρησιμοποίησαν τις Δημοτικές Δομές για δικό τους όφελος και χωρίς καμιά ντροπή το παραδέχονται ανερυθρίαστα. Αδιαφορώντας για τον δημότη και για τα πραγματικά του προβλήματα. 

 • Αυτό το σύστημα εμείς θα το ξηλώσουμε.

 Μαζί με τους εκφραστές του. Ο Δήμος Ρόδου αποκτά ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας.Σύγχρονο και ριζοσπαστικό. Θα λειτουργήσει η Επιτροπή Διαβούλευσης με διευρυμένες αρμοδιότητες και ρόλο. 

 • Ο πολίτης θα έχει φωνή.

 Έρχεται ο Δήμος της ευθύνης. Ο Δήμος που θα κρατά καθαρή την πόλη. 

 • Ποιος αλήθεια μπορεί να συγκρίνει τη σημερινή κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας με την εικόνα που υπήρχε στην πόλη την τετραετία 2006-2010?

 Η Ρόδος θα καθαρίσει. Η Ρόδος θα είναι καθαρή 24 ώρες το 24ωρο. 

 • Αναδιοργανώνεται πλήρως η υπηρεσία καθαριότητας.

 Δημιουργούνται αυτόνομα τμήματα οδοσάρωσης στις γειτονιές της πόλης και στις δημοτικές ενότητες. Το κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λεγόμενης μικροκαθαριότητας, το σκουπίδι που βλέπεται στο δρόμο, στη γειτονιά σας. Κάθε πολίτης θα γνωρίζει προσωπικά ποιοι είναι υπεύθυνοι για την οδοσάρωση στην περιοχή του.

 • Τέρμα στην απρόσωπη ευθύνη και στα αόριστα πρόσωπα.

 Θα προσωποποιείται η ευθύνη αλλά και η παροχή υπηρεσιών. Κυρίως όμως θα βλέπει υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας να αποδίδουν, να κρατούν καθαρή την πόλη, τις άλλες 9 δημοτικές ενότητες. Οι υπογειοποιημένοι κάδοι είναι δικό μας έργο που θα επεκταθεί. 

 • Ταυτόχρονα χωροθετούμε τις περιοχές που θα τοποθετηθούν βυθιζόμενοι κάδοι, νέας τεχνολογίας και πολύ μεγάλης χωρητικότητας, που συμπιέζουν τα απορρίμματα.

 Με αυτό τον τρόπο δεν θα βλέπουμε σκουπίδια στους δρόμους και στους κάδους και θα περιοριστούν τα άσκοπα δρομολόγια των απορριμματοφόρων. 

 • Προχωράμε σε πρόγραμμα ανάταξης των οικονομικών του Δήμου.

 Όσοι αμφισβητούν τη δική μας διαχείριση την τετραετία 2006-2010, να αποτανθούν στον κ.Κουσουρνά για να τους πει τι παρέλαβε από μένα. Γιατί εγώ παρέλαβα ένα δήμο με ταμείο 816 ευρώ και παρέδωσα ένα δήμο με 6 εκατομμύρια ευρώ ταμειακά διαθέσιμα. 

 • Ο σεβασμός μου και στο τελευταίο ευρώ του δημότη αλλά και του δημόσιου χρήματος δεν παραμένει απλά.

Είναι αδιαπραγμάτευτος. Είναι στάση ζωής. Προχωράμε σε ρυθμίσεις για τα χρέη που υπάρχουν, ανάλογα με τη δυνατότητα κάθε πολίτη. Αξιοποιούμε, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη ταχύτητα και τόλμη, την ακίνητη περιουσία του Δήμου. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα. 

 • Είμαι άνθρωπος του διαλόγου και της συνεννόησης.

 Δεν θα διστάσω όμως να συγκρουστώ με το ΤΑΙΠΕΔ, αν επιχειρήσει να δημιουργήσει τετελεσμένα. 

 • Έχω αποδείξει ότι μπροστά στο δημόσιο συμφέρον, μπροστά στο συμφέρον της Ρόδου και των πολιτών της, δεν λογαριάζω τίποτα και κανέναν.

 Θέλω να υπάρξει συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του γκολφ, για το Πρασονήσι. Να συμπεριληφθούν στο σχέδιο αξιοποίησης και οι αναπτυξιακές προτάσεις του Δήμου. Στόχος μας είναι ο Δήμος να προσφέρει υπηρεσίες στον πολίτη. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες, για να εξυπηρετείται έξυπνα και γρήγορα. 

 • Να μπορεί να κάνει αιτήσεις για όλα είτε μέσα από το διαδίκτυο ή τηλεφωνικά.

 Σε κάθε δημοτική ενότητα θα υπάρχει διοικητική δομή του Δήμου, για να μπορεί να εξυπηρετείται ο πολίτης στον τόπο που κατοικεί. 

 • Βάζουμε τέρμα στην ταλαιπωρία του πολίτη.

 Είμαστε οι μοναδικοί που μιλάμε για μείωση των τελών, στηριζόμαστε πάνω σε ένα στοχευμένο και ρεαλιστικό σχέδιο για να πετύχουμε την μείωση των τελών. Είναι δεδομένο ότι πριν τη μείωση θα πρέπει να υπάρξει εξορθολογισμός. Δεν μπορεί να υπάρχουν περιοχές του νησιού και χωριά που να πληρώνουν υπέρογκα δημοτικά τέλη, να υπάρχουν ανορθολογικές χρεώσεις.Η αποκατάσταση αυτής της στρέβλωσης και αδικίας θα είναι άμεση. Μέσα σε 5 χρόνια θα μειωθεί το λειτουργικό κόστος του Δήμου, με σχέδιο. Και η μείωση του λειτουργικού κόστους οδηγεί σε μείωση τελών κατά 20-25%. 

 • Μείωση του λειτουργικού κόστους δεν σημαίνει απολύσεις προσωπικού ούτε κατάργηση υπηρεσιών.

 Η μείωση του λειτουργικού κόστους θα προέλθει μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τον πολίτη, που σημαίνει μείωση κόστους για το Δήμο αλλά και μείωση κόστους από την εξάλειψη της γραφειοκρατίας. Θα προέλθει από ένα ενοποιημένο σύστημα προμηθειών, που θα σημάνει εξοικονόμηση πόρων κατά 30%, σε σχέση με τα χρήματα που δαπανώνται σήμερα για τις προμήθειες του Δήμου. Θα προέλθει από τον έλεγχο της κίνησης των οχημάτων του Δήμου, από την μείωση του τηλεπικοινωνιακού και ενεργειακού κόστους του Δήμου. 

 • Αναδιοργανώνεται η ΡΟΔΑ, με σύγχρονο επιχειρηματικό και αναπτυξιακό σχέδιο, επεκτείνει τα δρομολόγια της. Γίνεται ανταγωνιστική.

Παράλληλα ενισχύουμε τον κοινωνικό ρόλο του Δήμου. Δέσμευσή μου είναι η δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία της ΡΟΔΑ ανέργων, ανασφάλιστων, μαθητών, ΑμεΑ, πολύτεκνων και ανθρώπων με πολύ χαμηλό εισόδημα. Στο Δήμο δημιουργείται Γραφείο Συμπαράστασης του Δημότη, με τη συνδρομή και της νομικής υπηρεσίας. Ο δημότης θα έχει στήριξη από τον Δήμο σε όλες τις συναλλαγές του με το δημόσιο, άνθρωποι που στέκονται φοβισμένοι και εγκλωβισμένοι,μπροστά στη δημόσια διοίκηση και στην γραφειοκρατία, θα έρχονται εκεί και θα έχουν έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη. 

 • Το πρόγραμμα μας για την υγεία είναι πρωτοποριακό.

 Για πρώτη φορά ο Δήμος αποκτά ένα Δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους δημότες, σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τα χωριά. Δεν ερχόμαστε για να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά στο δημόσιο σύστημα υγείας, ερχόμαστε για να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν.Να απλώσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας στον ανασφάλιστο, στον άνεργο, σε αυτόν που έχει ανάγκη. 

 • Η ΔΕΥΑΡ οργανώνεται πάνω σε νέες βάσεις.

 Με ολοκληρωμένο τεχνικό πρόγραμμα, με αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι βιολογικοί ιδίως σε περιοχές όπως η Ιαλυσός. Επανακοστολογούνται υπηρεσίες αλλά και η τιμολογιακή πολιτική, η ολοκλήρωση του δικτύου με το φράγμα Γαδουρά πρέπει να συνοδευτεί από αναπροσαρμογή των τιμολογίων της ΔΕΥΑΡ. Αναπροσαρμογή προς τα κάτω. Καθιερώνεται το κοινωνικό τιμολόγιο για τις ευπαθείς ομάδες. 

 • Είναι συνήθης τακτική των εκφραστών του συστήματος να ρίχνουν άσφαλτο στους δρόμους λίγο πριν τις εκλογές. Έτσι νομίζουν πως θα ξεχάσουμε την ανυπαρξία τους όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 Είναι όμως αλήθεια πως σ’ αυτό το νησί δεν ταιριάζουν αυτοί οι δρόμοι. Ποτέ άλλοτε το οδικό δίκτυο δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση.Σταδιακά και με χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργων και προτεραιοτήτων, προχωράμε σε αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου. Τέρμα στην προχειρότητα και στα πασαλείμματα της τελευταίας στιγμής. Τέρμα στην κοροϊδία προς τους πολίτες. Δουλεύουμε μεθοδικά και με πρόγραμμα. 

 • Τον περασμένο Νοέμβριο, χάθηκαν 4 άνθρωποι στις καταστροφικές πλημμύρες.

 Σπίτια και επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές. Αυτοί που μπάζωσαν ρέματα και ποτάμια, αυτοί που άφησαν ανοχύρωτο το νησί έχουν ευθύνες. Άμεσα θα σχεδιάσουμε και θα διεκδικήσουμε την εκτέλεση των αντιπλυμμηρικών έργων. Παράλληλα ο Δήμος Ρόδου θα αποκτήσει μια νέα και σύγχρονη δομή πολιτικής προστασίας, με τη συμμετοχή και των εθελοντικών οργανώσεων. Η εικόνα της πόλης είναι δική μας υπόθεση. Κανείς δεν μπορεί να αλλοιώνει την εικόνα της Ρόδου. 

 • Ξέρετε πως δεν είμαι άνθρωπος των λόγων. Προτιμώ να μιλούν τα έργα αντί για μένα.

Όμως αυτή τη στιγμή θα δεσμευτώ σε δύο πράγματα. Και όλοι ξέρετε πως ότι λέω ισχύει. 

 • Πρώτον , στη Μεσαιωνική Πόλη θα επιστρέψει ο νόμος και η τάξη.

 Θα υπάρξει ευταξία, προστασία και αναβάθμιση του μνημείου. Θα ελεγχθεί η ανεξέλεγξτη κίνηση των οχημάτων με την τοποθέτηση βυθιζόμενων ηλεκτρονικών μπαρών στις πύλες. Είχαμε προχωρήσει τη σχετική μελέτη αλλά δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το έργο αυτό. 

 • Δεύτερον, το κρατίδιο του Καρακόνερου θα καταργηθεί.

 Το κρατίδιο αυτό της ανομίας , των παραβατικών πράξεων και του φόβου θα καταλυθεί. Οι αθίγγαννοι θα ενταχθούν κοινωνικά, θα πρέπει να πάνε σε κανονικά σπίτια. Γιατί εγώ δεν σκέφτομαι να πάρω το πρόβλημα από τη Ρόδο και να το μεταφέρω σε άλλη δημοτική ενότητα. Όπως καθάρισα την Ακαντιά από τα σιλό, έτσι θα καθαρίσω και το Καρακόνερο. Ροδίτισσες και Ροδίτες. 

 • Ο Δήμος είναι ισχυρός όταν είναι ισχυρή και η τοπική οικονομία.

 Αναμφισβήτητα, η μείωση των τελών αποτελεί ένα θετικό μέτρο για τις τοπικές επιχειρήσεις. Και ιδιαίτερα για τους νέους επιχειρηματίες, που στα 3 πρώτα χρόνια της λειτουργίας της επιχείρησης τους θα πληρώνουν μειωμένα τέλη κατά 50%. Δεν αρκεί όμως. Ο Δήμος Ρόδου θα δημιουργήσει ειδικό γραφείο για την ενημέρωση και υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων προκειμένου να ενταχθούν στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014-2020. Θα συνεργαστούμε με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο προς αυτή την κατεύθυνση. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τη μικρή και μεσαία επιχείρηση αλλά και τον επαγγελματία. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε καινοτόμες δράσεις στον πρωτογενή τομέα. Το τουριστικό μας προϊόν διαρκώς πρέπει να εμπλουτίζεται και να ενισχύεται. 

 • Ο Δήμος θα είναι αρωγός στον τομέα της προβολής και της προώθησης του τουρισμού μας.

 Θα αναμορφώσει την εικόνα των παραλιών, θα διεκδικήσει να καταστεί ανταγωνιστικό το αεροδρόμιο μας. Ανταγωνιστικό αεροδρόμιο σημαίνει μειωμένα τέλη, περισσότερες πτήσεις, επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με συγκεκριμένα κίνητρα. Ενίσχυση της κρουαζιέρας με νέες υπηρεσίες και με μια επιθετική πολιτική προσέλκυσης εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας. Όλα αυτά συνδέονται με την εκπόνηση ενός νέου και ολοκληρωμένου masterplan για το λιμάνι. Ήρθε η ώρα να αναπτύξουμε τον αστικό τουρισμό, τον τουρισμό πόλης πάνω σε νέες βάσεις. Η Ρόδος, η πόλη αυτή, δεν είχε ποτέ φιλοσοφία και κουλτούρα ανάπτυξης του αστικού τουρισμού. 

 • Καιρός να την αποκτήσει.

 Ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός, όπως είναι η Ρόδος πρέπει να κάνει ανατροπές, τομές, να είναι στην πρωτοπορία. 

 • Είναι καιρός για μια μεγάλη αλλαγή στο θέμα του allinclusive.

Μια αλλαγή που θα προέλθει από εμάς τους ίδιους, από ένα τοπικό σύμφωνο συνεννόησης. Είτε με περιορισμό του κατά μία ή δύο μέρες, όπως γίνεται στην Ισπανία, είτε με ένταξη στο συνολικό πακέτο και άλλων κατηγοριών επιχειρήσεων και υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού. Έχει έρθει η ώρα να αναδείξουμε τη Ρόδο του Πολιτισμού. Έναν πολυκεντρικό πολιτισμό και στις 10 δημοτικές ενότητες. Με την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων, με νέους εμβληματικούς θεσμούς και εκδηλώσεις, με συνεργασία με όλους τους φορείς και τους συλλόγους. 

 • Ροδίτισσες και Ροδίτες,

 Σε κάθε εκλογές οι επαγγελματίες της πολιτικής σας φορτώνουν με υποσχέσεις και ωραία λόγια.Εγώ μόνο μια υπόσχεση μπορώ να σας δώσω, με το χέρι στην καρδιά και κοιτάζοντάς σας στα μάτια, που περιλαμβάνεται σε μία μόνο λέξη.

 • ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σκληρή δουλειά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που θα µου δείξετε, τις ελπίδες σας για µια Ρόδο µε μέλλον και δημιουργία.Να είστε σίγουροι ότι θα αγγίξουμε δύσκολα θέματα. Θα ξεβολέψουμε πολλούς. Θα θίξουμε καταστάσεις και κατεστημένα συμφέροντα. Θα αντιμετωπίσουμε μετωπικά τα προβλήματα. Θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα της Ρόδου. Θα της δώσουμε και πάλι χρώμα. Θα την φέρουμε ξανά στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Θα την ξανακάνουμε το κόσμημα της Μεσογείου. Δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο. 

 • Ροδίτισσες και Ροδίτες.

 Δύο μέρες απέμειναν. Σας καλώ να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Να τρομοκρατήσετε με την ψήφο σας αυτούς που επιχειρούν να εκβιάσουν, να εξαγοράσουν, να τρομοκρατήσουν, να χειραγωγήσουν τη θέληση του Ροδιακού λαού.Σας καλώ να δώσετε ηχηρή απάντηση στις καθεστωτικές νοοτροπίες, σε αυτό το σύστημα εξουσίας που θέλει να συνεχίσει να ελέγχει και να διοικεί τη Ρόδο. 

 • Ροδίτισσες και Ροδίτες.

 Δώστε ένα ηχηρό και συντριπτικό μήνυμα σε όλους αυτούς. Σας ζητώ μια ψήφο καρδιάς. Σας ζητώ να βάλετε όλοι το χέρι σας ώστε να επαναφέρουμε τις πραγματικές αξίες και πάλι στο δημόσιο βίο. Να αποκαταστήσουμε την τάξη στον τόπο μας. 

 • Τώρα υπάρχει μόνο η Ρόδος.

 Για τη Ρόδο μας, για τις επόμενες γενιές ψηφίζουμε την Κυριακή. Για τη Ρόδο που μας αξίζει. Τώρα υπάρχει το καθολικό αίτημα για αλλαγή , για μια πραγματικά Νέα Δημοτική Αρχή. Τώρα υπάρχουν οι νέοι άνθρωποι, αυτή η νέα γενιά που είναι σήμερα εδώ. Αυτή η γενιά που έδωσε μαζί μου, στην πρώτη γραμμή, αυτή τη μάχη.Μαζί με άξιους και καταξιωμένους ανθρώπους, που έχουν μετρήσιμο και ορατό έργο. Ανθρώπους που ζουν για τη Ρόδο, που θέλουν να την δουν όπως την ονειρεύονται. Πιο όμορφη, πιο λαμπερή. 

 • ΠΙΣΤΕΥΩ σε αυτή τη νέα γενιά.

 Είναι ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε. Έχουν όνειρα και καινοτόμες ιδέες. Τους έδωσα ρόλο, βήμα και φωνή. Δεν τους απαξίωσα όπως οι άλλοι. Τους κάλεσα να πορευτούμε μαζί στο μέλλον και χαίρομαι ιδιαίτερα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου. Με αυτούς θα διοικήσω αύριο το Δήμο. Την Κυριακή δώστε τη δική σας απάντηση. 

 • Η ΡΟ.ΔΗ εκφράζει μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, μια μεγάλη πλειοψηφία πολιτών.

 Αυτή η μεγάλη κοινωνική συμμαχία θα σχηματοποιηθεί και θα εκφραστεί την επόμενη Κυριακή.Θα στηριχθεί από ανθρώπους που αυτή την Κυριακή θα κάνουν άλλη επιλογή. Αλλά την επόμενη Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί. Απέναντι σε αυτό το σύστημα εξουσίας του χθες. 

 • Μας συκοφάντησαν.

 Μας λοιδώρησαν. Μας υποτίμησαν. 

 • Τώρα όμως  θα τους νικήσουμε.

 Τώρα είναι η δική σας ώρα. Δώστε τη μάχη σπίτι-σπίτι. Μην φοβάστε να διαδώσετε το μήνυμα της νίκης. 

 • Της νίκης του ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 Της δικής μας νίκης. 

 • ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.

 

 • Για τη Ρόδο της ανάπτυξης.

 

 • ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.

 

 • Για τη Ρόδο της δημιουργίας.

 

 • ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.

 

 • Για τη Ρόδο των ονείρων μας.

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση