.

Διαφήμιση

 

 

User login

Συνέντευξη του Γ. Χατζημάρκου στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, σε ΜΜΕ του Νοτίου Αιγαίου και σε εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας Περιοδεία σε Φαληράκι, Κοσκινού και Κέντρο Ρόδου

Λίγες ώρες πριν την επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» Γιώργος Χατζημάρκος παραχώρησε συνέντευξη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σε ΜΜΕ της Δωδεκανήσου και σε εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.

  • Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και στο σχέδιο Κ2 (Κέα – Καστελόριζο σε ευθεία γραμμή ανάπτυξης) που έχει καταθέσει ο Περιφερειακός Συνδυασμός τους στους πολίτες του Νότιου Αιγαίου.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος συνοδευόμενος από τον Χαράλαμπο Κόκκινο, συνεχίζοντας την επαφή με τους πολίτες, περιόδευσαν μαζί με υποψήφιους και στελέχη του Συνδυασμού στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, στο Φαληράκι και στα Κοσκινού.Συνεχής είναι ο αγώνας για ενημέρωση των πολιτών  και διεύρυνση της νίκης για την αλλαγή και την ανανέωση στο Νότιο Αιγαίο. 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση