.

Διαφήμιση

 

User login

Συνάντηση Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια με Στρατηγό ε.α. - Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία Αναστάσιο Δημοσχάκη

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε σήμερα με τον Στρατηγό ε.α. - Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και υποψήφιο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το ψηφοδέλτιο της  Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη.

  • Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον ασφάλειας, την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, τη μεγάλη βελτίωση στους δείκτες της εγκληματικότητας, την αλλαγή της εικόνας της Αθήνας και των άλλων αστικών  κέντρων, τη διατήρηση της ευνομίας και την εφαρμογή του νόμου προς όλες τις κατευθύνσεις κ.α.  

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του κ. Δημοσχάκη, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιποιεί  τιμή στο σύνολο των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και γενικά στα Σώματα Ασφαλείας.     

  • Από την πλευρά του ο κ. Δημοσχάκης συνεχάρη τον κ. Υπουργό για το ουσιαστικό, όπως το χαρακτήρισε,  έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία δύο χρόνια στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας, κάτι που όπως επεσήμανε αποδεικνύει και η συνεχής μείωση της εγκληματικότητας, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στον τομέα  αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, με την επιχείρηση «Ασπίδα» που εφαρμόσθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Νομό Έβρου, γεγονός που όπως πρόσθεσε  έχει αναγνωριστεί και από τους ευρωπαίους εταίρους μας.

 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση