.

Διαφήμιση

 

User login

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά

Με ευθείες βολές εναντίον του πρωθυπουργού απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα πυρά περί «πρόσκλησης σε αποστασία», που διατυπώνονται από κυβερνητικής πλευράς για τις «ανοιχτές πόρτες» τις οποίες δείχνουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όσους βουλευτές αποφασίσουν να ρίξουν την κυβέρνηση.

  • Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με αφορμή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ.Κεδίκογλου σε δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτη. «Το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: Η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της. Ντροπή», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, αναφέροντας ότι οι αναφορές σε αποστασία θα έκαναν τον πρωθυπουργό «να ξεροκαταπίνει» και ότι «δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

  • «Μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, αλλά και την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού πως αν κάποιος κυβερνητικός βουλευτής καταψηφίσει τον νόμο για τα ακίνητα και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η αποχώρησή του θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο που θα προστρέξει. Τελικά, είναι σοφός ο λαός που λέει πως "δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου"».

Σχολιάζοντας ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικης αντιπολιτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αναζητά φθηνό άλλοθι στα αδιέξοδα του. «Το γεγονός παραμένει, ότι η επίσημη αναζήτηση αποστατών που έχει εξαγγείλει δεν έχει προηγούμενο και γράφει την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. epikaira

Editorial

Διαφήμιση