.

Διαφήμιση

 

User login

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ - Δήλωση για τις συναντήσεις για τα θέματα Ασφαλειας της Δωδεκανησου

Με αφορμή την σύσκεψη για την λαθρομετανάστευση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς έκανε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

  • 'Είναι γεγονός ότι το πρόβλημα  της λαθρομετανάστευσης έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις στα νησιά μας. Είναι η ώρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες τόσο οι πολιτικοί παράγοντες όσο και οι τοπικές αρχές και φορείς για μια κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος. 

Όπως δεσμεύτηκε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρέθηκε στο ακριτικό Καστελόριζο και στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο, θα γίνει συνολική παρέμβαση προς την Ευρώπη για το θέμα από τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλια και Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες με προσωπικό , εξοπλισμό και μέσα για τη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων ενώ στην προσπάθεια θα συνδράμει και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

  • Παράλληλα, θα δοθούν κίνητρα στους ένστολους έτσι ώστε να βελτιωθεί η διαμονή τους και να μην τους απασχολεί μόνο η ολοκλήρωση των χρονικών τους δεσμεύσεων για να μετατεθούν στο κέντρο. 

Είναι θετικό και αισιόδοξο το ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός ενδιαφέρεται προσωπικά για την επίλυση αυτών των ζωτικών προβλημάτων που αποτελούν και εθνικά μας ζητήματα, ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε αίτημα και παρεμβαίνει ο ίδιος.Η λαθρομετανάστευση πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά και συντονισμένα. 

  • Ιωάννης Κ.Παππάς

τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου

  • Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

Οικονομολόγος 

Editorial

Διαφήμιση