.

Διαφήμιση

 

User login

Tasos Giasiranis & Golden Apple Events present you the “Rhodes Experience”

Με την παρουσίαση του νέου του CD, ο Τάσος Γιασιράνης και η Golden Apple Events σας προσκαλούν να περιπλανηθείτε στα μονοπάτια της Ρόδου, σε εμπειρίες… που θα σας εμπνεύσουν!

  • Rhodes…Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο, που μας φέρνει κοντά στη Ρόδο της θάλασσας, τη Ρόδο της Μεσαιωνικής Αρχιτεκτονικής, τη Ρόδο του κοσμοπολίτικου αέρα!
  • Inspiration…Σε 3 ξεχωριστά σημεία του νησιού, θα βιώσετε 3 θεματικά events μέσα από τα οποία παρουσιάζονται ιδιαίτερα στοιχεία του νησιού!
  • Experience…Στοιχεία που μας δείχνουν την πολυπλοκότητα της Ρόδου, και τις εμπειρίες που αυτή μας προσφέρει! Θάλασσα και αισθήσεις, γεύσεις και εικόνες, αρχιτεκτονική, πολιτισμός και κοσμοπολίτικη ιστορία! Ακούσματα…
  • Music… Η μουσική είναι αυτή που συντροφεύει κάθε στιγμή της ζωής μας… κάθε εμπειρία συνυφασμένη με ένα άκουσμα… Αναμνήσεις και συναισθήματα που ξυπνούν μέσα από μουσικά κομμάτια!
  • International… Συναισθήματα που δεν έχουν σύνορα και χρόνο… Αισθήματα που σε προκαλούν να τα νιώσεις! Όλα, μέσα από τα νέα τραγούδια του Rhodes Experience και τις βραδιές του Τάσου Γιασιράνη και της Golden Apple Events!

“WHEN YOU ARE IN THE SUMMER MOOD THIS IS HOW MUSIC SHOULD SOUND" SEASIDE INSPIRATIONAL PARTY - Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του CD, σε ένα event δίπλα στη θάλασσα… εμπνευσμένο από τα στοιχεία της!

  • Baia Seaside Bar! Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 μετά τις 20.00, σας περιμένουμε σε ένα party με έντονο «χρώμα» στη διάθεση, καλοκαιρινό και φευγάτο στυλ!

Ένα βράδυ αφιερωμένο στις θάλασσες της Ρόδου και στα καλοκαίρια μας! Στις όμορφες και διαφορετικές παραλίες και στις ατέλειωτες στιγμές μας!

Editorial

Διαφήμιση