.

Διαφήμιση

 

User login

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: "Δεν κλείνουν ΡΟΔΑ & ΔΕΥΑΡ"

Με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας των Αθηνών αλλά και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Ρόδο σχετικά με επαπειλούμενο κλείσιμο των δημοτικών επιχειρήσεων ΡΟΔΑ και ΔΕΥΑΡ, ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  • «Χθες επικοινώνησα τηλεφωνικά με τους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, οι οποίοι κατηγορηματικά με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης μου δήλωσε πως το θέμα δεν είναι της δικής του αρμοδιότητας και, κατά συνέπεια, δεν τον έχει απασχολήσει καν. Ο δε κ.  Μιχελάκης, που έχει την αρμοδιότητα, μου τόνισε ότι θέμα επιχειρήσεων ΡΟΔΑ και ΔΕΥΑΡ δεν υπάρχει για αυτόν.Μου τόνισε μάλιστα ότι το μόνο θέμα που υπάρχει σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο (Καλλικράτης) και ισχύει για όλους τους Δήμους της χώρας είναι το θέμα των οικονομικά προβληματικών δημοτικών επιχειρήσεων, θέμα που ο ίδιος εκτιμά ότι δεν υφίσταται για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις ΡΟΔΑ και ΔΕΥΑΡ». 

Editorial

Διαφήμιση