.

Διαφήμιση

 

User login

Τσίπρας: Προστασία πολιτών από τοκογλύφους και κοράκια

«Βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας» χαρακτήρισε τους πλειστηριασμούς ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ανακοινώνοντας συγχρόνως ότι η κοινοβουλευτική ομάδα κατέθεσε την Τρίτη στη Βουλή «τροπολογία-ασπίδα προστασίας των πολιτών από την κερδοσκοπική επίθεση που ετοιμάζουν τα διεθνή κοράκια στην πρώτη κατοικία». O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση και στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «Disaster story».  

  • «Η Βουλή οφείλει να προστατέψει τους πολίτες από τους τοκογλύφους που καιροφυλακτούν» τόνισε. Σημειώνεται πως η τροπολογία προβλέπει και απαγόρευση «πώλησης» κόκκινων δανείων από τις τράπεζες σε funds. Ειδικότερα, η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς περιλαμβάνει δύο σκέλη: Την παράταση της προθεσμίας αναστολής πλειστηριασμών και τον αποκλεισμό των κερδοσκοπικών funds από τα δάνεια που έχουν συναφθεί μεταξύ πολιτών και τραπεζών.

 Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με έμφαση στην ανάπτυξη αλλά και την προστασία των εργαζομένων και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για «disaster story» αλλά και για τον συμφωνημένα εικονικό όπως είπε προϋπολογισμό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης πως το 2014 θα είναι έτος εκλογών.

Editorial

Διαφήμιση