.

Διαφήμιση

 

User login

Καρατζαφέρης: Οι εκλογές θα γίνουν μέσα σε δυο με έξι μήνες

Θα πραγματοποιηθούν εκλογές σε διάστημα δύο έως έξι μηνών λόγω εξελίξεων ή «ατυχήματος», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής προκειμένου να σωθεί η χώρα, αλλά και να μην ανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

  • «Ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση, που δικαιολογούν τη θέση αυτή», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά το φλερτ με την Νέα Δημοκρατία, ύστερα και από τις δηλώσεις Βορίδη ότι θα μπορούσε να γίνει η επιστροφή του, ο Γ. Καρατζαφέρης είπε ότι δεν πραγματοποιεί «άνοιγμα» προς τη Νέα Δημοκρατία, ούτε επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτή, αλλά είναι πρόθυμος να συμπράξει εάν υπάρξει αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής.

  • Υποστήριξδε, δε, ότι επιβάλλεται συσπείρωση της κεντροδεξιάς, προκειμένου μία αστική δημοκρατία να αναλάβει το βάρος των προβλημάτων του σήμερα και των ανομημάτων του χθες. tvxs.gr

Editorial

Διαφήμιση