.

Διαφήμιση

 

User login

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύλληψη ατόμων για κλοπή στη Νάξο.  Στις 18-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Χώρα της Νάξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 23χρονος ημεδαπός και μια 17χρονη υπήκοος Πολωνίας γιατί όπως εξακριβώθηκε στις 17-08-2014 αφαίρεσαν από δωμάτιο ξενοδοχείου προσωπικά αντικείμενα-ηλεκτρονικές συσκευές και χρήματα ενοίκων που απουσίαζαν. Οι κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές και μέρος των χρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

  • Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για διάθεση ληγμένων προϊόντων στη Ρόδο. Στις 18-08-2014 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου ένας 47χρονος ημεδαπός γιατί διέθετε προς πώληση σε κατάστημα ιδιοκτησίας του  228 συσκευασίες προϊόντων, πέραν της προβλεπόμενης ημερομηνίας ανάλωσής τους. Τα ληγμένα προϊόντα κατασχέθηκαν.

  • Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (5) λαθρομεταναστών στην Κω. Στις 18-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην περιοχή Λάμπη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω πέντε υπήκοοι Υεμένης για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Editorial

Διαφήμιση