.

Διαφήμιση

 

User login

Στο Ιόνιο με την «κιβωτό» του ο Roberto Cavalli

Μετά το θερμό επεισόδιο που είχε ο Roberto Cavalli στους Παξούς, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη χώρα μας με το 22 μέτρων σκάφος του, ονόματι «Freedom». Στο πλευρό του διάσημου σχεδιαστή είναι η κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφός του, η κόρη του, Κριστιάνα και η δύο ετών εγγονή του, αλλά και τα αγαπημένα του ζωάκια, δύο παπαγάλοι, μία γάτα, ένα λυκόσκυλο και δύο τεριέ!

  • Μέσα από το blog του ο Roberto Cavalli δημοσιεύει ένα βίντεο και φωτογραφίες για τα όσα κάνει στις διακοπές του στο Ιόνιο.Έχει ήδη επισκεφθεί την Ιθάκη, το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς, το Σιδάρι και την Κασσιόπη στην Κέρκυρα, τον Άγιο Νικήτα στη Λευκάδα και τους Παξούς. «Βρίσκομαι στην Ελλάδα, όπου θα περάσω όλο τον Αύγουστο στη φανταστική ηρεμία αυτών των νησιών, που μας θυμίζουν την μακρά ιστορία τους, με τους ποιητές, τους επιστήμονες και τους θαλασσοπόρους. Μπορώ σχεδόν να αισθανθώ την παρουσία των Θεών που ενέπνευσαν τον ελληνικό πολιτισμό εδώ και αιώνες», γράφει, μεταξύ άλλων, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής και αποκαλύπτει πως θα μείνει στη χώρα μας μέχρι το τέλος του μήνα αλλά και πως η επόμενη καλοκαιρινή του κολεξιόν θα είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα!

«Τα χρώματα εδώ είναι υπέροχα, καλοκαιρινά, γιορτινά… το βαθύ μπλε της θάλασσας “δένει” με το γαλάζιο του ουρανού και το εκτυφλωτικό λευκό των κτιρίων», προσθέτει. govastileto.gr

Editorial

Διαφήμιση