.

Διαφήμιση

 

User login

ΓΑΟ TAE KWON DO Κολοσσός - εγγραφές για το χειμερινό του πρόγραμμα

O ΓΑΟ TAE KWON DO Κολοσσός ξεκινά τις εγγραφές για το χειμερινό του πρόγραμμα, προσφέροντας μάλιστα κι ένα δώρο έκπληξη!Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ημέρα που ο «δάσκαλος» του ομίλου Μιχάλης Καραβασίλης είχε την πρώτη του επαφή με το ολυμπιακό άθλημα ως μαθητής τότε, η σχολή συνεχίζει το έργο που προσφέρει μέσω του αθλητισμού στο κοινωνικό σύνολο.

  • Αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, όπως κι από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO, ο ΓΑΟ Κολοσσός καλεί μικρούς και μεγάλους να ενταχθούν στη δική του οικογένεια, που σαν πρώτο μέλημα έχει τη διαπαιδαγώγηση, την πειθαρχία και τη διαμόρφωση χαρακτήρα στους μικρότερους μαθητές-αθλητές.

Η Σχολή που παρέμεινε ανοικτή και τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται, ως γνωστόν, στην οδό Ιωαννίνων 13, στην Ανάληψη. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 22410 67883 και 6932 991030

  • ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Από εφέτος θα έχει και νέα αγωνιστικά προγράμματα και αυτοάμυνας D.R.C.S. με εκπαιδευτή τον Νίκο ΚαραβασίληΤο D.R.C.S. © (Directive Reactive Controlling System) είναι ένα σύστημα κοντινής μάχης το οποίο βασίζεται στην άμεση αντίδραση και εν συνεχεία στον έλεγχο του αντιπάλου.

  • Αυτό που καθορίζει την εκπαίδευση στο D.R.C.S. © , είναι αυτό ακριβώς που δηλώνουν τα αρχικά του. Αμεσότητα - Αντίδραση - Έλεγχος.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι εύκολο και κατανοητό για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικής θέσης και σκοπό έχει την σύντομη σε χρόνο αφομοίωση των τεχνικών και τακτικών από τον εκπαιδευόμενο.

  • Αποτελείται από πέντε επίπεδα εκπαίδευσης, όχι ζώνες, που βοηθούν τον εκπαιδευόμενο να κατακτήσει τον σκοπό της εκπαίδευσης, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μπορεί να αμυνθεί ή και να προστατέψει τους δικούς του σε περίπτωση που βρεθεί σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση.

Από εφέτος θα υπάρξουν και τμήματα για κορίτσια και γυναίκες.

  • ΓΑΟ ΤΚD ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση