.

Διαφήμιση

 

User login

H AEGEAN χρυσός χορηγός της Ελληνικής Αποστολής για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Αμβέρσας Μετέφερε σήμερα στο Βέλγιο τη “Φλόγα της Ελπίδας” καθώς και την 74μελή Ελληνική Αποστολή

Μετά την πενθήμερη (4-8 Σεπτεμβρίου) πορεία της επί ελληνικού εδάφους σε Κομοτηνή, Καβάλα, Θάσο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η «Φλόγα της Ελπίδας» αναχώρησε σήμερα με την πτήση Α3 620 της AEGEAN για τις Βρυξέλλες. 

  • Η AEGEAN,  ως χρυσός χορηγός των Special Olympics Hellas, είχε την τιμή να μεταφέρει τη Φλόγα της Ελπίδας καθώς και την 74μελή Ελληνική Αποστολή, που θα συμμετάσχει στους Θερινούς Ευρωπαϊκούς Αγώνες  2014 Special Olympics που θα διεξαχθούν στην Αμβέρσα από 9 – 21 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα αγωνιστούν σε 9 αθλήματα και συγκεκριμένα: Κολύμβηση, Ποδηλασία, Στίβο, Ποδόσφαιρο 7 x 7, Τζούντο, Μπάντμιντον, Unified Πινγκ – Πονγκ, Unified Μπάσκετ και Μπότσε.

Τονίζεται ότι τη “Φλόγα της Ελπίδας”, που ξεκίνησε το ταξίδι της στις 4 Σεπτεμβρίου από την Αρχαία Ζώνη της Αλεξανδρούπολης, θα υποδεχθούν στις Βρυξέλλες, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ.Herman Van Rompuy καθώς και άλλοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τις 9-13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί λαμπαδηδρομία επί βελγικού εδάφους για να τερματίσει το ταξίδι της το απόγευμα της 13ης Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Palais 12-Brussels Expo, όπου θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης, για ν’ ανάψει ο βωμός, σηματοδοτώντας την έναρξη των Αγώνων.

  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN  κ. Δημήτρης Γερογιάννης, που παραβρέθηκε στην τελετή αναχώρησης της Ελληνικής Αποστολής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δήλωσε: «Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αποδοχής και της ένταξης, η AEGEAN υποστηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τα Special Olympics Hellas ώστε να μπορούν να βοηθούν άτομα με νοητική υστέρηση να ανακαλύπτουν τις ξεχωριστές τους ικανότητες. Θα ήθελα εκ μέρους της οικογένειας τηςAEGEAN να μεταφέρω τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στους θερινούς Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics στην Αμβέρσα. Για εμάς είναι όλοι ήδη νικητές. Καλή επιτυχία!».

Η Aegean βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στα Special Olympics Hellas από την αρχή της δραστηριοποίησής της, στηρίζοντας ενεργά τον αγώνα ζωής που κάνουν. Το κίνημα των Special Olympics δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και νέους με διανοητική αναπηρία να ανακαλύψουν τις ικανότητές τους και να αναπτυχθούν σωµατικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευµατικά, µοιραζόµενοι τη χαρά που ο αθλητισµός προσφέρει, µε τους φίλους τους, τους γονείς τους, τους εθελοντές τους και υποστηρικτές τους, σε ένα περιβάλλον σεβασµού και αξιοπρέπειας.

  • Φωτό 1: Η Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEGEAN κ. Δημήτρη Γερογιάννη, το πλήρωμα της πτήσης καθώς και την Ελληνική αποστολή.
  • Φωτό 2: Η Ελληνική Αποστολή των Special Olympics Hellas λίγο πριν την αναχώρηση για Βρυξέλλες

Φωτογραφίες: Βασίλης Κουτρουμάνος

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση