.

Διαφήμιση

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «4 Προτεραιότητες για εργαζόμενους, καταθέτες, καταστήματα και δανειολήπτες της Τράπεζες Δωδεκανήσου - Παρέμβαση στην Τράπεζα της Ελλάδος»

O Bουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η ανάκληση της άδειας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου αποτελεί δυσάρεστη εξέλιξη.

  • Θεωρώ ανεπίτρεπτο να αιωρούνται φήμες που δημιουργούν νοσηρό κλίμα σύγχυσης και αποτελεί ευθύνη της Τράπεζας της Ελλάδας αλλά και του εκκαθαριστή να δώσουν πλήρη στοιχεία, που αφορούν στον έλεγχο.

Οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή στις δημόσιες τοποθετήσεις μας.Σε αυτή τη συγκυρία, υπάρχουν 4 άξονες προτεραιοτήτων:

  • 1. H διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων και η απορρόφησή τους από την ALPHA BANK. Για το σκοπό αυτό, θα έχω άμεση συνάντηση με διευθυντικά στελέχη της συγκεκριμένης τράπεζας.
  • 2. Η διατήρηση του δικτύου υποκαταστημάτων στα μικρά νησιά. Σε αυτά τα νησιά, τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα είναι τα μοναδικά στα οποία μπορούν να υπάρξουν τραπεζικές συναλλαγές και να εξυπηρετηθούν κάτοικοι και επισκέπτες.
  • 3. Η ρητή δέσμευση ότι δεν θα μεταβληθούν οι όροι των δανείων για τους δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου. Για το θέμα αυτό, απέστειλα ήδη σχετική επιστολή προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Προβόπουλο.
  • 4. Η ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών για να είναι διαθέσιμες στους πολίτες, οι καταθέσεις που μεταφέρονται από την Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου στην ALPHA BANK.

Για πολίτες και επιχειρήσεις υπάρχουν άμεσες και επείγουσες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν». 

Editorial

Διαφήμιση