.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΠΠΟΥ - ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό είχε σήμερα  το πρωί  ο Πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο και εν γένει  τις παραγωγικές τάξεις.

  • Κατ΄ αρχήν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου ζήτησε ενημέρωση σχετικά με νέο καθεστώς λειτουργίας των Επιμελητηρίων από 1ης Ιανουαρίου 2015 και τόνισε την ανάγκη να παραμείνει ισχυρός  ο επιμελητηριακός θεσμός, ως στυλοβάτης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.  Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης είπε ότι το τελικό σχέδιο θα είναι έτοιμο για να ανακοινωθεί μέσα στον Νοέμβριο.

Στην συζήτηση τέθηκαν ακόμη θέματα εμπορίου,  με το ζήτημα των τιμών των προϊόντων να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο κ. Γιακουμάτος υποσχέθηκε στον κ. Πάππου ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η μείωση των τιμών των γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ  παράλληλα το Υπουργείο Ανάπτυξης θα συντάξει τιμοκατάλογο  μειωμένων τιμών για τρόφιμα και άλλα ήδη πρώτης ανάγκης.  

  • Όσον αφορά τον ΔΗΦΟΔΩ, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης ζήτησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις απόψεις  και την επιχειρηματολογία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου σχετικά με την ανάγκη κατάργησης του φόρου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου  κ. Γιάννης Πάππου  ανάλυσε λεπτομερώς στον κ. Γιακουμάτο τα  χαρακτηριστικά του ΔΗΦΟΔΩ που τον καθιστούν αντισυνταγματικό και υπογράμμισε ότι η αντισυνταγματικότητά του έχει ήδη κριθεί με συντριπτική πλειοψηφία από το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ.

 Για το θέμα του ΔΗΦΟΔΩ εξάλλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον καθ’ ύλιν  αρμόδιο  αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση