.

Διαφήμιση

 

User login

Ευχαριστίες της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ρόδου στους εθελοντές, Εθελοντικά Σωματεία και Οργανώσεις

Με μεγάλη επιτυχία, παίρνοντας τα εύσημα για την διοργάνωση από τον ΣΕΓΑΣ, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα γιορτής ολοκληρώθηκε ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου! Οργανωτικά όλα κύλησαν ομαλά χάρη στην εξαιρετική δουλειά, την υπευθυνότητα και τον ενθουσιασμό  όλων των εμπλεκομένων στην διοργάνωση φορέων,  εθελοντικών σωματείων αλλά και των δεκάδων ιδιωτών εθελοντών.  

 • Η διαχείριση της κυκλοφορίας στης διαδρομής των αγώνων έγινε με εξαιρετικό συντονισμό από την  Τροχαία Ρόδου , την  ΕΟΠΚ  και τους Ραδιοερασιτέχνες Ρόδου. Η ιατρική  κάλυψη του αγώνα ήταν πλήρης χάρη στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταύρου, το ΕΚΑΒ, τους γιατρούς του Γενικού Νoσοκομείου Ρόδου και της κλινικής  EUROMEDICA, ενώ στη  συνοδεία και την οδική ασφάλεια των δρομέων πολύτιμή ήταν η βοήθεια της  ομάδας Rhodes cycling. 

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Δωδεκανήσου, με τον μεγαλύτερο αριθμό εθελοντών 65 άτομα, και το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών Ρόδου,  μαζί με την ΕΥΘΥΤΑ, το ROTARACT και τους πολλούς ιδιώτες εθελοντές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην εξυπηρέτηση των δρομέων, στους σταθμούς της διαδρομής, στις τέσσερεις ενάρξεις των αγώνων και στον τερματισμό.Οι τοπικές κοινότητες Μανδρικού, Θεολόγου, Καλαβάρδων, Φανων, Σορωνης, Παραδείσιου, Κρεμαστής Ιαλυσού, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην υποστήριξη  του αγώνα στην περιοχή τους, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των επιχειρήσεων στα  σημεία ενάρξεων του αγώνα, και τους ευχαριστούμε για αυτό.

 • Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου εκφράζει τις θέρμες ευχαριστίες της σε όλους του εθελοντές, χωρίς την συμβολή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η εύρυθμη και πετυχημένη διοργάνωσή του Μαραθωνίου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κα Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και συντονίστρια της διοργάνωσης  « Ο 1ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τις υπηρεσίες της, σύσσωμος ο  Δήμος Ρόδου: ο σημερινός Δήμαρχος Φ. Χατζηδιάκος και ο πρώην Δήμαρχος κ. Στ. Κουσουρνάς, ο αντιδήμαρχος Διοικητικού και πρώην Προέδρος του ΔΟΠΑΡ κος Σ. Διακοσταματίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Τ. Χατζηιωάννου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μ. Χατζηλαζάρου, ο ΔΟΠΑΡ με Προέδρο τον κ. Σ. Αϊβάζη, το τμήμα  Αθλητισμού με Προέδρο τον κο Σ. Καλαθενό,  οι Τεχνικές Υπηρεσίες με διευθυντή τον κο Κολιάδη  και η Διεύθυνση Τουρισμού με διευθύντρια την κα Β. Σέρβου, ο ΣΕΓΑΣ καθώς επίσης και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου,  ο ΠΡΟΤΟΥΡ και  βέβαια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στήριξαν με μεγάλη θέρμη την διοργάνωση του Μαραθωνίου Ρόδου και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Ξεχωριστή αναφορά θα ήθελα να κάνω στον κο Μ. Παυλούς τον εκπρόσωπο της Δωδεκανήσου στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ του καθώς και στον κο Τάκη Μιχαηλίδη, του Οργανισμού Αγώνων Νήσων (Island Games) για την τεχνογνωσία και την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση.Αυτοί όμως που έκαναν την διαφορά ήταν οι εθελοντές. Οι Εθελοντικές Οργανώνεις και οι δεκάδες μεμονωμένοι εθελοντές που πίστεψαν στην προσπάθεια αυτή δίνοντας την ψυχή τους και πέτυχαμε έτσι όλοι μαζί αυτό το όμορφο αποτέλεσμα που ζήσαμε την Κυριακή, παίρνοντας τα εύσημα από όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, από όλα τα ΜΜΕ τοπικά και Αθηναϊκά και βέβαια από τον ΣΕΓΑΣ.  Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ.

 • Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά και τους υπευθύνους της ΑΟ Κολοσσός με την μασκότ τους, τους  αθλητές του ΑΟ Καλλιπάτειρα και ΓΑΣ Ιαλυσού που έδωσαν με την συμμετοχή τους, μια χαρούμενη νεανική νότα στον αγώνα των 5χιλ καθώς και τον γυμναστή  κο Στέργο Κουπάδη για την προθέρμανση των δρομέων!

Η φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και των Καλυθιών, ο Dj Τασος Γιασιράνης και η ομάδα του, η Σχολή χορού Μαρί Γκίκα και το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα Τζέλου έδωσαν ένα κλίμα γιορτής στον τερματισμό. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην κα Πηγή Δεβετζή την Ολυμπιονίκη μας, που με μεγάλη  χαρά  και κέφι παρουσίασε την γιορτή του τερματισμού και τις απονομές μαζί με το δημοσιογράφο Βαγγέλη Μπραουδάκη, αλλά και όλους τους φωτογράφους που εθελοντικά κάλυψαν φωτογραφικά τον Μαραθώνιο, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

 • Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι η επιτυχία του Μαραθωνίου αποδεικνύει ότι έχουμε το έμψυχο δυναμικό για να πέτυχουμε πολλά πράγματα για την Ρόδο αλλά και όλα τα νησιά μας! Φτάνει να το πιστέψουμε και να το προσπαθήσουμε με όλη μας την θέληση! Ο Μαραθώνιος θα συνεχιστεί κάτω από την ομπρέλα του ΣΕΓΑΣ πλέον και με την δική μας στήριξη οργανωτικά και ήδη ξεκινάμε τις προετοιμασίες για τον  επόμενο Μαραθώνιο τον Μάρτιο Απρίλιο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα μετά από συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ!»

Αναλυτικά οι φορείς και οι εθελοντικές οργανώσεις που στήριξαν την διεξαγωγή του Μαραθώνιο την Κυριακή 12/10 με το δυναμικό και τους  επικεφαλής τους είναι οι εξής:

 • Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΡΟΔΟΥ με επικεφαλής τον κο Γιώργο Στέργου και 30 άτομα
 • Το ΕΚΑΒ-νοσοκομείο Ρόδου και τους γιατρούς κ.κ. Νίκο Άντερσεν , Δημήτρης Νομικάριο, Μανώλη Κουντούρη και την κλινική EUROMEDICA
 • Η ΕΟΠΚ, με 15 μηχανές και προσωπικό με αρχηγό τον κο  Μαντικό Ντίνο
 • Οι ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ/ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ : με ομάδα 23 Σαμαρειτών και αρχηγό τον κο Κωσταντίνο Τζάνο
 • Οι ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΡΟΔΟΥ, με παρουσία σε όλους τους σταθμούς και  Προέδρο τον κο  Μανώλη Κώστα
 • Το ΣΩΜΑ ΕΛΛ. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΝΑΙ, με υπεύθυνο τον κο  Παπουρδάνος Θάνος και 65 άτομα
 • Το ΣΩΜΑ ΕΛΛ ΟΔΗΓΩΝ ΡΟΔΟΥ, με 7 άτομα και την έφορο την κα Διακοεμμανουήλ
 • Η ΕΥΘΥΤΑ: Ελένη Καρύδη 7 άτομα
 • Το ΡΟΤΑΡΑΚΤ CLUB : Παυλίνα Τριανταφύλλου και 4 άτομα
 • Το Rodos Cycling, με Προέδρο τον κο Ζωής Δρίβας και 10 άτομα
 • Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, με Προέδρο τον κο Νικήτα Ριζόπουλο και10 κριτές
 • Τοπικές κοινότητες και οι πολιτιστικοί και αθλητικοί τους σύλλογοι: Μαντρικό-Ατταβύρου, Καλαβάρδα-Καμείρου, Φάνες-Καμείρου, Σορωνή-Καμείρου, Παραδείσι-Πεταλούδων Κρεμαστής-Πεταλούδων, Ιαλυσού.
 • Επιχειρήσεις: Porto Antico εστ (Αρχαία Κάμιρος), Μπες στο ψητό εστ (Καλαβάρδα), Navarone εστ-καφέ (Παραδείσι –Κουφάς), Cosmopolitan Ξενοδοχείο (Ιξια), Filoxenia ξεν (Θολός), Filerimos ξεν (Ιαλυσός), Belvedere ξεν (Ρόδος), Ακταίον καφέ, για την υποστήριξη τους στις ενάρξεις και τον τερματισμό
 • Τέλος την κα Μαρία Πιζάνια του πρακτορείου Contours για την πολύτιμη βοήθεια στην έγγραφη των Ροδίων αθλητών, την κα Μαρία Τυραδέλη για την ξενάγηση των φιλοξενουμένων δημοσιογράφων, την κα Αννα Αχιολά για τον συντονισμό των απονομών των μεταλλίων και όλους τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους την Κυριακή.

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ    

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση