.

Διαφήμιση

 

User login

Μια ιστορία αγάπης στον Μαραθώνιο! Γράφει ο Λάζος Μαντικός

Μια έκπληξη επιφύλασσε ένας δρομέας τουΜαραθωνίου στην αγαπημένη του στον τερματισμό του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών!  

Ο Ολλανδός Hendrik Westerbroek που τρέχει για πρώτη φορά στον Μαραθωνιο της Αθήνας, έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια του, κοίταξε την αγαπημένη του Βασιλική Χατζηκαμάρη στα μάτια και της έκανε πρόταση γάμου! 

  • Ο κόσμος μέσα στο κατάμεστο Καλλιμαρμαρο έμεινε έκπληκτος βλέποντας μια τέτοια σπάνια σκηνή να διαδραματίζεται μπροστά στα ματια τους και άρχισε να χειροκροτεί και να επικροτεί την κίνηση του θαρραλέου Ολλανδού! Θύμιζε κάτι απο ταινία... 

Ο Ηendrik είχε μαζί του το δαχτυλίδι και αμέσως το έδωσε στον έρωτα της ζωής του. Οι διοργανωτές βλέποντας την πράξη αγάπης του Ολλανδού, τους έδωσε μια ανθοδέσμη από αυτή των νικητών! 

«Δεν το περίμενα» μας είπε η όμορφη Θεσσαλονικιά, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της. «Πίστευα ότι θα είχε ετοιμάσει ένα πανό που να γράφει ότι μ΄αγαπάει. Άλλωστε κι εγώ είχα ετοιμάσει ένα ανάλογο. Δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο». 

  • Ο Hendrik και η Βασιλική γνωρίστηκαν πριν από ενάμισι χρόνο στο  Κόσοβο όπου εργάζονταν και οι δυο σε διαφορετικούς οργανισμούς της ειρηνευτικής δύναμης. Ερωτεύτηκαν γρήγορα και ξεκίνησαν να ταξιδεύουν, πότε η Βασιλική στην Ολλανδία και πότε ο Hendrik στην Ελλάδα. Αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά και η Βασιλική σκεφτόταν να μετακομίσει στην Ολλανδία.  

Χαρούμενος που η αγαπημένη του Βασιλική Χατζηκαμάρη ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του, ο Hedrik δήλωσε: «Αγαπώ την Ελλάδα κι ελπίζω ο γάμος να γίνει στην Ελλάδα. Την ερωτεύτηκα επειδή είναι όμορφη, έξυπνη και επειδή είναι ο έρωτας της ζωής μου», συνέχισε, ενώ εκείνη δήλωσε ότι θα τον παντρευτεί επειδή «είναι ο πιο υπέροχος άνδρας που έχω γνωρίσει». 

Το ζευγάρι δέχτηκε τις ευχές του προέδρου του ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικων & Αθλητικών Σωματείων) Κώστα Παναγόπουλου και πολλών εκ των εργαζομένων και των εθελοντών και αποχώρησε απο το σταδιο με μια γλυκιά ανάμνηση.  

  • Ο Hendrik Westerbroek μπορεί να μην κατάφερε να ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο γιατι τραυματίστηκε στο 21o χιλιόμετρο. Κατάφερε όμως να κατακτήσει την καρδια της αγαπημένης του Βασιλικής και να διανύσει τον δικό του "Μαραθώνιο" Αγάπης... 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση