.

Διαφήμιση

 

User login

Ο Βασίλης Καζούλλης στο Γεννάδι της Ρόδου - Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 στο Club Agenda

Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.).

  • Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου έχει συνθέσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος.

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να "φορτίζει τις μπαταρίες του" και να συνεχίζει…

  • Ο Βασίλης Καζούλλης αυτές τις γιορτές επιστρέφει σε μέρη οικεία και αγαπημένα. Ο καταξιωμένος Ρόδιος καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 στο Club Agenda στο Γεννάδι και μας υπόσχεται μια αξέχαστη μουσική βραδιά με πολλές εκπλήξεις. Την βραδιά θα ανοίξουν στις 22.30 οι ταλαντούχες Άννα Μαρία και Αλκμήνη

Ώρα έναρξης :22.30 - Γενική είσοδος: 10 ευρώ - Τηλ. πληροφοριών-κρατήσεων: 6989867870 (Βασίλης) - Διοργάνωση -Καλλιτεχνική επιμέλεια: «12ηχος»

  • Εταιρεία Διοργάνωσης και προβολής - καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - τηλ.6989867870 Βασίλης -6946286775 Στάθης

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση