.

Διαφήμιση

 

User login

Santa Run: Και επισήμως 3.000 οι Αη Βασίληδες στην Κρήτη!

Το «κοντέρ» έγραψε 3.000! Τόσοι ήταν οι Αη-Βασίληδες στην πόλη των Χανίων συνεπείς στο ραντεβού του Santa Run 2013. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που περιγράφουν οι εθελοντές του Santa Run:

  • «Στις 24 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του santa run, οι εθελοντές μας δεν πήραν ανάσα! Από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ εκατοντάδες Αη Βασίληδες πέρασαν να παραλάβουν τις στολές τους. Ουρές στην Τσουδερών και στους γύρω δρόμους! Ο χρόνος αναμονής μετατράπηκε εύκολα σε χρόνο για ευχές, χαμόγελα, πειράγματα και μια γενικευμένη αίσθηση συμμετοχής και αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρεται, o ρυθμός διάθεσης των στολών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. 200 στολές δόθηκαν σε 3,5 ώρες! Περισσότερες από 800 στολές διατέθηκαν από το πρωί ως το βράδυ! Καινούργιες ομάδες εμφανίστηκαν και οι παλιές ενισχύθηκαν με μαζικές συμμετοχές!

  • «Θα τα πούμε την Παρασκευή», από στόμα σε στόμα η διαπίστωση. Κάτι σαν ευχή και πρόσκληση μαζί. Όλοι ξέρουμε πού. Όλοι ξέρουμε γιατί.

Τα Χανιά, το Ρέθυμνο, όλη η Κρήτη έζησε στο ρυθμό του santa run. Συμμετέχει, αγκάλιασε και στηρίξε, την πιο μεγάλη και δυναμική πορεία της Ελλάδας.Το πιο χαρούμενο φιλανθρωπικό event που σκοπό έχει να στηρίξει τους 4 συλλόγους της πόλης που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΜΕΑ, ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

  • Όπως όλα δείχνουν η μαγεία του santa run επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο: όσες κι αν υπολογίσουμε, οι στολές ποτέ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!! To santa run ξεπερνά πάντα κάθε προσδοκία! Γιατί στην Κρήτη οι Αη Βασίληδες δεν είμαστε μόνο 3000. Είμαστε πολλοιοιοιοιοί!!!"

newsbomb.gr 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση