.

Διαφήμιση

 

User login

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: "Στην κρίση ο τουρισμός, έχει κυρίαρχο ρόλο στην ευημερία και την ανάπτυξη"

Δήλωση του προέδρου της ΕΞΡ Αντώνη Καμπουράκη, για την υπογραφή της τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας: 

  • "Ως Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, έχουμε πλήρη συναίσθηση του χρέους μας, απέναντι στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο τουρισμός αποδείχθηκε ο μόνος στυλοβάτης της προσπάθειας, για να μείνουμε όρθιοι, μέσα στην κρίση και είναι αυτός που έχει τον πρώτο ρόλο, στην ευημερία και στην προοπτική του νησιού μας. 

 Αναγνωρίζουμε, επίσης, πως για να δώσει ο τουρισμός όλα αυτά που μπορεί, έχει ανάγκη από μια Μεγάλη Συμμαχία με τους στενούς μας συμμάχους, τους εργαζόμενούς μας. Η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων στον τουριστικό κλάδο,είναι βασική προϋπόθεση, για να πάνε καλά οι επιχειρήσεις μας και κατ’ επέκταση η τοπική οικονομία και η κοινωνία, στην οποία όλοι οφείλουμε να αποδίδουμε δίκαιο μέρισμα, αυτής της επιτυχίας.  

  • Στη βάση λοιπόν αυτών των παραδοχών, και όχι σε μια λογιστική διάσταση της συμφωνίας, επιλέγοντας τον δρόμο της συνεργασίας μέσα από το χτίσιμο αυτής της Μεγάλης Συμμαχίας, επιλέγοντας να μην ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του, αλλά να δώσουμε ενωμένοι την μάχη, η Ένωσή μας και οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία μας, οι άμεσοι συνεργάτες μας, προχωρήσαμε στην υπογραφή τριετούς τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Και με αφετηρία την καλή παράδοση συνεργασίας που έχουμε οικοδομήσει, προχωρήσαμε μπροστά με ακόμη περισσότερη τόλμη.

 Για τον ροδίτικο τουρισμό, για τη ροδίτικη οικονομία, για όλους τους Ροδίτες.Δίνουμε έτσι ένα θετικό μήνυμα στην πράξη. Κι αυτό πρέπει όλοι να το λάβουν υπόψη, ειδικά όσοι ξεχνούν, ή κάνουν πως ξεχνούν, ότι ο τουρισμός είναι το κλαδί που φέρνει τους καρπούς των θέσεων εργασίας, του εισοδήματος, της τοπικής ανάπτυξης, με συνοχή και μέριμνα για όλους.  

  • Εμείς για όλα αυτά αγωνιούμε, και για όλα αυτά προσπαθούμε, με συνέπεια κι ευθύνη. Είναι μια πολύ όμορφη μέρα η σημερινή, και αυτό το θετικό μήνυμα μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία, κι ελπίδα για το καλύτερο που αξίζει, μα που και τόσο έχει ανάγκη η Ρόδος μας.

 Ας είναι φωτεινότερες οι εφετινές άγιες ημέρες, και Καλή Χρονιά σ’ όλους μας". 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση