.

Διαφήμιση

 

User login

Εξετάζουν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση Κάντα

Μετά τις αποκαλύψεις του προφυλακισθέντα πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα, οι εισαγγελείς και οι ανακριτές καταρτίζουν νέο διευρυμένο κατάλογο κατηγορούμενων για εμπλοκή στην υπόθεση των μιζών για τα εξοπλιστικά συστήματα, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προβούν σε νέες συλλήψεις εντός των επόμενων 24ωρων.  

  • Σύμφωνα με Τα Νέα, δε, οι εκπρόσωποι των δικαστικών αρχών εξέτασαν το ενδεχόμενο να προκύπτει από το υπάρχον υλικό ησύσταση εγκληματικής οργάνωσης με βάση την υποδομή και τον ρόλο των προσώπων που συμμετείχαν στην διακίνηση του μαύρου χρήματος. Για όσους, επίσης, προκύπτει ευθεί εμπλοκή σε δωροδοκία ή ξέπλυμα χρήματος εξετάζεται η σύλληψή τους για τέλεση κακουργηματικών πράξεων, όπως συνέβη με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ. Για να υπάρξει όμως τέτοια εξέλιξη, σύμφωνα με νομικούς, δεν αρκεί η απολογία του Κάντα αλλά ο συνδυασμός στοιχείων. 

Από το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, φαίνεται πως τηρούν σιγή μέχρι να αποκαλυφθεί πόσο "ψηλά" φτάνει η υπόθεση. Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑμιλά για δικομματική διαπλοκή που προκύπτει από την απολογία του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του Υπουργείου Αμύνης. tvxs.gr

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση