Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

“Κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου”

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, κοινή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου. Η κοινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Στέγη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου με την παρουσία όλων των μελών υπό την προεδρία του κ. Χρήστου Μαντά, προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου και του κ. Νικολάου Φουτούλη, προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Στη συνάντηση, που διήρκησε πέρα των δύο ωρών, συζητήθηκαν διεξοδικά  τρέχοντα ζητήματα των δύο κλάδων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα αναβάθμισης του επιπέδου των παροχών υγείας τόσο για στους νησιώτες, όσο και για τους επισκέπτες των νησιών μας. Από όλους επισημάνθηκε ότι είναι σημαντική η στήριξη της κοινωνίας και ειδικά πως πρέπει να ενισχυθούν οι αναξιοπαθούντες, άποροι και πάσχοντες συμπολίτες μας  που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από όλους από την κρίση.

Οι δύο σύλλογοι έχοντας εμπεριστατωμένα αποδείξει την κοινωνική τους δράση επαναβεβαίωσαν την κοινή γραμμή και συμπόρευση σε θέματα που αφορούν τη Δωδεκανησιακή Υγεία.  Για το λόγο αυτό:

Αποφασίστηκε η δημιουργία νέων δομών συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των δύο κλάδων, για τη διαχείριση των προβλημάτων υγείας που προκύπτουν καθημερινά, εστιάζοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην πάταξη της διαφθοράς στο χώρο της υγείας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις καθώς τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι πολυσήμαντα και σε πλήρη εξέλιξη.

Για τα Δ.Σ.

Οι Πρόεδροι                                                                              Οι Γεν. Γραμματείς

                  

                                                                            Χρήστος Απ. Μαντάς                                        Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

 

                                                                        Νικόλαος Φουτούλης                                              Κυριάκος Παπαλαζάρου

Γράφεις ελεύθερα...

Μακριά από την παγίδα του δήθεν αυτονόητου.Του Ηλία Καραβόλια.

http://www.readfree.gr/node/11915

Editorial

SILK OIL - Κοινωνική προσφορά για τέταρτη χρονιά!

 Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Ροδίτικη εταιρία υγρών καυσίμων «Silk Oil» διοργανώνει τη δική της ξεχωριστή κοινωνική δράση, που έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Ροδίτες! Με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, από σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2017 και έως 31 Μαρτίου 2018 η «Silk Oil» και πάλι προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης, 1 λεπτό του Ευρώ  στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Ρόδου!

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Βοηθά τους συνανθρώπους μας, στηρίζει την τοπική οικονομία, τονώνει την αγορά της Ρόδου, κάνοντας πραγματικά κάτι πολύ απλό!

Katerina Day Spa

 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Katerina dayspa τηλ.22410-31016

Διαφήμιση