.

Διαφήμιση

 

User login

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ κκ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο, Τμήμα _ωδεκανήσου σε συνεργασία με την ΑΝΔΩ.και την ΕΛΦΕΕ Ρόδου, σας προσκαλούν στην ανοικτή ημερίδα που διοργανώνουντην Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014, στις 17:00,στην αίθουσα σεμιναρίων του ξενοδοχείου Paradise στη Ρόδο με ομιλητές:

  • τον κ. Κορομηλά Γεώργιο, πρόεδρος του Ινστιτούτου Φορολογικών και Οικονομικών

Μελετών (ΙΟΦΟΜ), Οικονομολόγος, Φοροτεχνικός, ειδικός σε θέματα φορολογίαςεισοδήματος και φορολογικών ελέγχων, συγγραφέας Φορολογικών βιβλίων.& τον κ. Γιαννόπουλο Χρήστο, Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικών ΕλέγχωνΥπουργείου Οικονομικώνμε Θέμα:

  • «Οι κυρώσεις του Νόμου 4174/2013»

Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων των ομιλητών, θα ακολουθήσει συζήτησηγια τυχόν απορίες και στη συνέχεια θα δοθούν αναλυτικές σημειώσεις.Η Είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Δεν χρειάζεται η αποστολή αιτήσεωνσυμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες στο 2241066660.

  • Για το Οικονομικό Επιμελητήριο - Τμήμα Δωδεκανήσου - Ο Πρόεδρος - Μιχαήλ Μιχαήλ

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση