.

Διαφήμιση

 

User login

Οι μπουλντόζες της Περιφέρειας στον καταυλισμό των Αθίγγανων στο Τσαϊρι

Τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του προπονητηρίου στο Τσαϊρι επέβλεψε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

  • Η συγκεκριμένη έκταση είχε παραχωρηθεί το έτος 2001 από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου στην πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση προκειμένου να κατασκευαστεί σύγχρονο προπονητήριο  των μικτών ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, όμως μεταγενέστερα καταλήφθηκε αυθαίρετα από ομάδα Αθίγγανων με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός κατασκευής του προπονητηρίου.

Ήδη αμέσως μετά τον καθαρισμό και την διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου η Περιφέρεια προτίθεται να ικανοποιήσει σχετικό αίτημα του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, η  οποία με χορηγίες θα φροντίσει για την περιμετρική περίφραξη και ασφάλεια του χώρου, καθώς και την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών (χλοοτάπητα, προβολέων, αποδυτηρίων και ξύλινων εξέδρων εναρμονισμένων με το περιβάλλον), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως προπονητήριο για τις ακαδημίες του σωματείου.

  • Δικαίωμα προτεραιότητας χρήσης του προπονητηρίου θα έχουν πάντοτε οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Δ. οι οποίες θα αθλούνται στις διαμορφωμένες πλέον εγκαταστάσεις όποτε ζητηθούν.

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση