.

Διαφήμιση

 

User login

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΚΙΟΥ-ΛΕΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 09/02/2014 στις 7:15 μ.μ. - ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

To Exile Room ( εξάιλ ρούμ) παρουσιάζει την προβολή του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ "Ο Όρμος" του Λούι Ψυχογιός.

  •             Ένας διάσημος εκπαιδευτής και ένα κινηματογραφικό συνεργείο συνεργάζονται σε μια μυστική αποστολή, προκειμένου να αποκαλύψουν ένα σοκαριστικό γεγονός: ένα πρωτοφανές οικολογικό έγκλημα που εκτυλίσσεται κατ' επανάληψη σε έναν μικρό θαλάσσιο όρμο στην Ιαπωνία. Θύματα τα πιο ευφυή θηλαστικά του πλανήτη: τα δελφίνια. 

            Επαναστατικές κινηματογραφικές τεχνικές και ατμόσφαιρα θρίλερ επιστρατεύονται σε μια αριστουργηματική ταινία για την επίδραση του ανθρώπου στον πλανήτη Γη, που βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ.

  •             Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 7:15 μετά μεσημβρίας, στο Κινηματοθέατρο Λακκίου.

            Η προβολή πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Λέρου και με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.            Είσοδος δωρεάν. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση