.

Διαφήμιση

 

User login

Προκήρυξη με απειλές κατά πάντων από τη «Μηδενική Ανοχή»

Η οργάνωση «Μηδενική ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης που είχε γίνει στις 15 Ιανουαρίου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, σύμφωνα με προκήρυξη που δημοσιεύει η εφημερίδα «Το ποντίκι».

  • Στο κείμενο τριών σελίδων που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, η οργάνωση καλωσορίζει «την επιστροφή του επαναστάτη Χριστόδουλου Ξηρού» και παράλληλα απευθύνει κάλεσμα για «αντίσταση και ανυπακοή». Η οργάνωση εξαπολύει επίσης απειλές και κατά όσων θα «συμβάλουν στην ανακατασκευή και διατήρηση των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για επαναστάτες», προειδοποιώντας χαρακτηριστικά ότι θα έρθουν «αντιμέτωποι με τις συνέπειες των επιλογών» τους. imerisia.gr

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση