.

Διαφήμιση

 

 

User login

Σοκ στην Αργεντινή: Βίασαν ομαδικά και έβγαλαν τα μάτια από 16χρονη

Έβλεπε οράματα με ζώα κι έτσι ο τοπικός πάστορας έδωσε εντολή για το μαρτύριο ώστε να φύγουν οι δαίμονες από μέσα της

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια νεαρή κοπέλα στην Αργεντινή μετά από ένα άγριο τελετουργικό-μαρτύριο  που σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη και που οργάνωσε ο πάστορας στη μικρή κοινότητα Χενεράλ Πινέδο με στόχο να φύγει από μέσα της ο διάβολος.

Η έφηβη κοπέλα υπέστη ομαδικό βιασμό από διάφορους άνδρες της κοινότητας, οι οποίοι στη συνέχεια την καθήλωσαν στο έδαφος, ώστε με ένα ειδικό, τελετουργικό μαχαίρι, η αδερφή της να της βγάλει τα μάτια!

Η κοπέλα βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, νοσοκομείου, όπου και παλεύει για τη ζωή της, ενώ η αδερφή της έχει συλληφθεί.

Κατά την ανάκρισή της, υποστήριξε πως η αδερφή της έβλεπε οράματα από ζώα, «όπως κατσίκες», που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν. Έτσι απευθύνθηκαν στον τοπικό πάστορα της ευαγγελικής εκκλησίας.

Αυτός, κατά τα λεγόμενα της κοπέλας, οργάνωσε το αρρωστημένο τελετουργικό, στο οποίο συμφώνησαν και οι γονείς, για τον απλούστατο λόγο πως «οι δαίμονες τρέμουν τον πόνο και μια τέτοια ενέργεια θα τους έδιωχνε».

Σοκαρισμένος ο διευθυντής της αστυνομίας της περιοχής, έχει δώσει εντολή για τη σύλληψη μιας ομάδας ανδρών που φέρονται να συμμετείχαν στο αποκρουστικό αυτό περιστατικό.

Και αυτός και ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσαν πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουν κάτι τέτοιο και πως αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη σε ένα έφηβο κορίτσι.

www.parapolitika.gr

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση