.

Διαφήμιση

 

User login

Μίκα Ιατρίδη για τη ΔΕΥΑ Ιαλυσού: «Είναι απαράδεκτο, ενώ φαίνεται να έχει βρεθεί λύση, να απολύονται εργαζόμενοι. Έπρεπε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια»

«Τη στιγμή που σε πνεύμα ευρύτερης συνεργασίας είχε βρεθεί και είχε αποφασιστεί να δοθεί λύση στο ζήτημα των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΙ, με την κατάθεση αντίστοιχης τροπολογίας, για την οποία είχε εκφραστεί η διάθεση από τους αρμόδιους Υπουργούς να την κάνουν αποδεκτή, τελικά είδαμε αστυνομικές δυνάμεις, επεισόδια και την απόλυση των εργαζομένων.

  • Από σήμερα, οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΙ προστίθενται και αυτοί στις στρατιές των ανέργων, που έχει δημιουργήσει η πολιτική του μνημονίου και ο περίφημος «Καλλικράτης» της κυβέρνησης Παπανδρέου. Και, βέβαια, ο μηδενισμός του εισοδήματος τους θα οδηγήσει στην ανεργία και άλλους υπαλλήλους από τον ιδιωτικό τομέα. Ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται αμείωτος και το μόνο βέβαιο είναι ότι ακόμη περισσότερη δυστυχία περιμένει τις ελληνικές οικογένειες».

   

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση