.

Διαφήμιση

 

User login

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: ''Να καταβληθεί η μισθοδοσία στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πληρώνονται μέσα από το ΕΣΠΑ''

Το πρόβλημα της τρίμηνης καθυστέρησης στην καταβολή της μισθοδοσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που πληρώνονται μέσω ΕΣΠΑ, στο Νότιο Αιγαίο και στη Στερεά Ελλάδα, αναδεικνύει με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Παιδείας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Κόνσολας.

  • Ο Βουλευτής ζητά να πληροφορηθεί το λόγο της αδικαιολόγητης αυτής καθυστέρησης επισημαίνοντας τις οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις στη ζωή αυτών των ανθρώπων, που απασχολούνται με «σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, αναπληρωτή εκπαιδευτικού πλήρους ωραρίου» και η μισθοδοσία τους καλύπτεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Ο κ .Κόνσολας θέτει σειρά ερωτημάτων, τονίζει ότι δεν έχουν καταβληθεί οι μισθοδοσίες Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου και ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση