.

Διαφήμιση

 

 

User login

iPhone με κυψέλες υδρογόνου για αυτονομία 1 εβδομάδας

Ονειρεύεστε ένα iPhone το οποίο θα βγάζει άνετα 3 ~4 ημέρες χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσετε; Ένα iPhone που θα μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στις διακοπές στο βουνό ή στο κάμπινγκ χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε μαζί σας powerbanks; H Βρετανική Intelligent Energy φέρνει τη φαντασίωση σας ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση της καθώς ανέπτυξε ένα πρωτότυπο μοντέλο iPhone 6 με κυψέλες υδρογόνου το οποίο διαθέτει διάρκεια μπαταρίας μίας ολόκληρης εβδομάδας!

Όπως δήλωσε ο Henri Winand, CEO της Intelligent Energy:

To our knowledge this has never been done before. We have now managed to make a fuel cell so thin we can fit it to the existing chassis without alterations and retaining the rechargeable battery. This is a major step because if you are moving to a new technology you have to give people a path they are comfortable with.

Η μοναδική διαφορά στο iPhone 6 της Intelligent Energy είναι η προσθήκη πλευρικών “αεραγωγών” για την απελευθέρωση των υδρατμών που παράγονται κατά τη διαδικασία μετατροπής του υδρογόνου σε ενέργεια, αλλά και η τροποποιημένη είσοδος ακουστικών για τον ανεφοδιασμό της συσκευής με υδρογόνο, μέσω των σχετικών αναλώσιμων cartidges μίας χρήσης. Το πάχος του iPhone 6 παρέμεινε αμετάβλητο!

Η Apple φημολογείται πως συνεργάζεται με την Βρετανική εταιρεία και δεν αποκλείεται στο κοντινό μέλλον να έχουμε συναρπαστικές εξελίξεις:

Apple has a series of patents around fuel cell technology on public record. In recent research on Intelligent Energy, Zeus Capital analyst Dr Tom McColm wrote that he believes it is working closely with Apple.

Ποια η άποψη σας για το επίτευγμα της Intelligent Energy; Πιστεύετε πως θα δούμε τη τεχνολογία να υιοθετείται από την Apple, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια;

[via iPhonehellas.gr

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση