.

Διαφήμιση

 

 

User login

Οργή για γκρουπ στο Facebook που «αδυνατίζει» παχουλές

Οργή έχει ξεσπάσει στα social media με την πρωτοβουλία ενός γκρουπ να κάνει photoshop σε υπερμεγέθη μοντέλα για να τους δείξει πώς θα ήταν αν θα ήταν αδύνατες.

Η σελίδα Project Harpoon, η οποία έχει κατέβει, έλαβε σκληρή κριτική μέσα από την πρωτοβουλία του να κάνει photoshop σε υπερμεγέθη μοντέλα, προκειμένου να φαίνονται πιο λεπτά.

Πρόκειται για ένα παρακλάδι του «ThInnerBeauty», μια ιστοσελίδα με στόχο να "εμπνεύσει" τους ανθρώπους να χάσουν βάρος.

«Εδώ στο ThInnerBeauty προσφέρουμε στους ανθρώπους ορατούς, εφικτούς στόχους για την υγεία», λέει η περιγραφή της σελίδας στο MySpace.

«Το κάνουμε δείχνοντάς τους πόσο όμορφοι θα μπορούσαν να είναι αν έπαιρναν τη δύσκολη απόφαση να ακολουθήσουν πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης. Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να χρησιμοποιούμε φωτογραφίες για να υπογραμμίζουμε τη διαφορά μεταξύ του πώς είναι και πώς θα μπορούσαν να είναι».

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν δημιουργήσει.


 


 


 


 


 


 


 


 


 

http://www.thetoc.gr/new-life/creatives/article/orgi-gia-gkroup-sto-face...

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση