.

Διαφήμιση

 

 

User login

Κρατούσαν τον Πατρινό τρόφιμο στο Δαφνί δεμένο με ιμάντες επί 14 μήνες!

Ολοένα και σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για της συνθήκες νοσηλείας του 20χρονου ασθενή που νοσηλευόταν στο Ψυχιατρείο Αττικής στο Δαφνί.

Ο 20χρονος από την Πάτρα που πάσχει από αυτισμό και νοητική στέρηση ήταν επί 14 μήνες με ιμάντες ακινητοποίησης στο κρεβάτι, χωρίς την στοιχειώδη ιατρική και νοσηλευτική παρακολούθηση.

Έκαψε το στρώμα του, βάζοντας φωτιά στην «φυλακή» του, φέρνοντας άθελα του τον θάνατο σε τρεις ακόμα ασθενείς που κρατούνταν κάτω από τις ίδιες συνθήκες νοσηλείας, στην β’ πτέρυγα της Ψυχιατρικής.

Το όλο περιστατικό αποτυπώνει με τον πιο τραγικό τρόπο τις συνθήκες νοσηλείας που επικρατούν στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της χώρας.

Σε ανακοίνωση της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) καταγγέλλει  τις συνθήκες νοσηλείας αυτές, ζητώντας παράλληλα από την υπηρεσιακή πρωθυπουργό, κυρία Βασιλική Θάνου, να παρέμβει  προσωπικά για την επίλυση αυτού του σοβαρότατου θέματος.

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση