.

Διαφήμιση

 

User login

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

  • Ο  Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ζήτησε με επιστολή του  στις 14 Φεβρουαρίου από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ώστε  να καθοριστεί εθνική πολιτική στα ύψιστα εθνικά θέματα.

Σε αυτά είναι πρωτίστως το Κυπριακό, αλλά και το όνομα των Σκοπίων, για το οποίο υπάρχει σε ισχύ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον  Κωνσταντίνο Καραμανλή, το 1992, για ΜΗ χρήση του ονόματος της Μακεδονίας για οποιαδήποτε περίπτωση και αιτία.

  • Ο Προϊστάμενος  του  Νομικού  Γραφείου της Προεδρίας ενημέρωσε προφορικώς τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο και σε δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα και τον Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του Πρέσβη ε.τ. Ελευθέριο Καραγιάννη, για την απόρριψη του αιτήματος σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Ο λόγος που αναφέρθηκε είναι ότι «ο Αρχηγός του πρώτου κόμματος και Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν συναινεί στην σύγκληση του».

  • Ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξε για άλλη μία φορά  ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι παντελώς ξένες στην πολιτική του αντίληψη και (εκτός από δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ), έχει μετατρέψει την ΝΔ σε ένα κόμμα επικίνδυνο και για τα εθνικά συμφέροντα.

Οι  Ανεξάρτητοι Έλληνες  εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους  για την απεμπόληση από την Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου εθνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων  και καλούν τον  Ελληνικό Λαό σε εγρήγορση».

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση