.

Διαφήμιση

 

User login

«ΠΕΡΥΣΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΠΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

  • ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ο δάκος πέρυσι τσάκισε την παραγωγή της ελιάς στη Λέσβο, από σοβαρότατες παραλείψεις και καθυστερήσεις των αρμοδίων περιφερειακών και τοπικών αρμοδίων.

  • Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει το. Βόρειο Αιγαίο υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία, προειδοποιεί ότι ανάλογη κατάσταση, δεν θα είναι αποδεκτή το 2014. Άρα η πρόνοια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα πρέπει να είναι άμεση και πολυεπίπεδη.

Και φυσικά το θέμα δεν αφορά μόνο την ελιά της Λέσβου, αλλά όλης της Ελλάδας. Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης:ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ AΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΥΤΑΡΗ - ΘΕΜΑ : ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

  • κ. Υπουργέ,

Μεγάλη καταστροφή υπέστη ο ελαιόκαρπος της Λέσβου, απόρροια της καθυστέρησης έναρξης δακοκτονίας στο νησί, αφού αυτή ξεκίνησε το μήνα Αύγουστο αντί τον Ιουνίου. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα οι ελαιοπαραγωγοί της Λέσβου να έχουν έλθει σε απόγνωση,  αφού στη φετινή φτωχή παραγωγή ήρθε να προστεθεί η μεγάλη πτώση ελαιοκάρπου,  συνέπεια όσων σας προανέφερα.

  • Επειδή, τόσο ο Πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτών Ελαιοτριβέων  Λέσβου Γιώργος Κατζανός, όσο και η Συντονιστική Επιτροπή του κινήματος στη Λέσβο, έχουν δεχθεί τα παράπονα εκατοντάδων παραγωγών του νησιού, που δεν θέλουν επ' ουδενί λόγο να συμβεί η ίδια καθυστέρηση και την επόμενη χρονιά, ερωτάστε κ. Υπουργέ:

Σε ποιες  ενέργειες θα προβείτε για την έγκαιρη έγκριση του προγράμματος δακοκτονίας, των θέσεων προσωπικού και της προμήθειας των απαραίτητων σκευασμάτων για το έτος 2014, ώστε τα συνεργεία της δακοκτονίας να ξεκινήσουν τις απαραίτητες εργασίες στις αρχές του καλοκαιριού;

  • Ο ερωτών Bουλευτής - Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση