.

Διαφήμιση

 

 

User login

Τμήμα Παιδείας Δήμου Ρόδου - το 3ο Λύκειο Ρόδου επισκέφθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου, ο κ. Στέργος Παρδαλός, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκεκατόπιν πρόσκλησης της καθηγήτριας κας Ιουλίας Γούλα, στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτικής Παιδείας της πρώτης τάξης του Λυκείου.

Ο κ. Παρδαλός, ενημέρωσε τα παιδιά για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Η δράση αυτή, αποτελεί μέρος του προγράμματος προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιεί ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και η οποία στόχο έχει τη δημιουργία ενεργών και ενημερωμένων αυριανών πολιτών. Το επόμενο διάστημα, τα παιδιά που ενημερώθηκαν θα φιλοξενηθούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να διεξάγουν προσομοίωση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου.

Με την ευκαιρία, ο Αντιδήμαρχος κ.Παρδαλός, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του 3ουΓΕΛ κ. Ανδρέα Μαρίνο, για θέματα του σχολείου που άπτονται της αρμοδιότητάς του, ενώ ο κ.Μαρίνος με τη σειρά του, τον ευχαρίστησε, γιατί κάθε φορά βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, αρωγός και συμπαραστάτης σε θέματα που ο Δήμος καλείται να συνδράμει.

Ο κ.Παρδαλός, δεν παρέλειψε να παρακινήσει τα παιδιά να συνεχίσουν να ενημερώνονται και να μην απεμπολήσουν το δικαίωμα που τους παρέχει η δημοκρατία να ασχοληθούν στο μέλλον με τα κοινά. Με τον τρόπο αυτό θα είναι σε θέση τα ίδια να διαμορφώσουν ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση