.

Διαφήμιση

 

 

User login

Το νέο «Star Wars» καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Η έβδομη ταινία της σειράς «Star Wars» εξακολουθεί να θριαμβεύει και το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2016, με εισπράξεις 88,3 εκατ. δολαρίων, ενώ σπάει ρεκόρ καθημερινά, καθώς το σύνολο των εισπράξεών της διαμορφώνεται στα 740 εκατ. δολάρια μέχρι στιγμής, μόλις 19 ημέρες μετά την έξοδό της στις σκοτεινές αίθουσες.

Όσον αφορά το αμερικανικό box office, την εβδομάδα των εορτών το «Star Wars: The Force Awakens» ξεπέρασε τις συνολικές εισπράξεις μεγάλων επιτυχιών, όπως ο «Τιτανικός» (600,8 εκατ. δολάρια), οι «Εκδικητές» (623,4 εκατ. δολάρια) και το «Jurassic World» (652,3 εκατ. δολάρια), και από μέρα σε μέρα αναμένεται να εκτοπίσει την ταινία κάτοχο του σημερινού ρεκόρ, δηλαδή το «Άβαταρ» (760,5 εκατ. δολάρια). Η δε ταχύτητα με την οποία τα επιτυγχάνει όλα αυτά δεν έχει προηγούμενο, σημειώνουν παράγοντες της αγοράς.

Στο διεθνές box office, τώρα, ο νέος «Πόλεμος των Άστρων» ξεπέρασε το όριο του 1,5 δισ. δολαρίων και αποτελεί μέχρι στιγμής την 6η πιο επιτυχημένη (εισπρακτικά) ταινία όλων των εποχών. Ειδικά ως προς την τύπου IMAX προβολή της, η ταινία έχει αποφέρει έσοδα 152 εκατ. δολαρίων και έρχεται δεύτερη μετά το «Avatar» - το οποίο ωστόσο είχε χρειαστεί 47 μέρες για να πιάσει τα 150 εκατ. δολάρια.

Με πληροφορίες από USA Today

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση