.

Διαφήμιση

 

User login

Μίκα Ιατρίδη από τη Δράμα: «Η Ελλάδα από άκρη σε άκρη έχει γίνει έρμαιο των δανειστών της και των εγχώριων υποστηρικτών τους»

«Η Ελλάδα από άκρη σε άκρη έχει γίνει έρμαιο των δανειστών της και των εγχώριων υποστηρικτών τους, χωρίς καμία ουσιαστική προοπτική για τον ελληνικό λαό» τόνισε η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη Δράμα.

  • Η βουλευτής Δωδεκανήσου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του κινήματος, κ. Φώτη Καλένη, είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιάννη Ξανθόπουλο, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι η ηπειρωτική-ορεινή Ελλάδα αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με τη νησιωτική.

Στη συνέχεια, η βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στα γραφεία του κινήματος στην πόλη, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής κα Δέσποινα Βατσαλίδου. Παρόντες ήταν ο πρώην βουλευτής του κινήματος στο νομό, κ. Νίκος Σμολοκτός, οι πολιτευτές κ.κ. Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Δημήτρης Μουσμουλίδης στελέχη και φίλοι του κινήματος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη Μίκα Ιατρίδη, τόσο για την πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο και τα τραγικά αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζουν οι δανειστές και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους.

  • Η επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη ολοκληρώθηκε με συνέντευξη της στο κανάλι Star της Δράμας.

     

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση