.

Διαφήμιση

 

 

User login

Άφησε κληρονομιά 1,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενούς του

Ο λόγος για έναν Ιταλό εργοστασιάρχη που πέθανε τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Πιέρο Μάκι, ιδρυτής της μονάδας Enoplastic, που παρήγαγε πώματα και ετικέτες για μπουκάλια κρασιού είχε κάνει λίγο πριν το θάνατο του μια πρόσθετη διαθήκη με την οποία κληροδοτούσε 1,5 εκατ. ευρώ στους 250 εργάτες του εργοστασίου του. 

Τις επιταγές έστειλε η σύζυγός του Κάρλα μαζί με μια επιστολή στην οποία εξέφραζε τις ευχαριστίες της σε όλους τους εργαζόμενους. Φρόντισε δε, οι επιταγές να παραληφθούν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. 

Οι νεοπροσληφθέντες στην επιχείρηση έλαβαν 2.000 ευρώ, οι παλιότεροι 10.000 ευρώ και κάποιες οικογένειες, που ο Μάκι γνώριζε ότι είχαν ανάγκη, ακόμη μεγαλύτερα ποσά.

«Πάντοτε θεωρούσαμε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό το χριστουγεννιάτικο δώρο είναι η απόδειξη» δήλωσαν από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι. 

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση