.

Διαφήμιση

 

User login

Μπουτάρης: Θα δώσω λόγο γιατί πήγα στον Βόλο; Μπορεί να είχα γκόμενα!

Εκπλήσσει και πάλι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την πρόσφατη δήλωσή του «είμαι κακός π... και θυμάμαι!»Ένταση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Μάτη και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Η ένταση προκλήθηκε με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα του κόστους της μετακίνησης του δημάρχου στο Βόλο.

  • Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κ. Μάτης, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ρώτησε γιατί δεν μετέβησαν μαζί με την αντιδήμαρχο, Καλυψώ Γούλα, με ένα όχημα στο Βόλο και πρόσθεσε: «Έστω και ένα ευρώ να παίρνει ο δήμαρχος από το ταμείο του δήμου, πρέπει να λογοδοτεί».

«Στο Βόλο πήγα με το δικό μου αυτοκίνητο. Αυτή η δαπάνη αφορά την επιστροφή μου από την Αθήνα, διότι μετά το Βόλο πήγα στην Αθήνα» απάντησε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Θα σας έδινα λόγο, αν θα πήγαινα στο Βόλο; Και αν είχα γκόμενα;».O κ. Μάτης τόνισε στον κ. Μπουτάρη πως το ήθος του είναι για έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κι ο δήμαρχος απάντησε: «Να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις».

 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση