.

Διαφήμιση

 

 

User login

Περιμένοντας το τρένο στην Κίνα: Ουρά 100.000 ανθρώπων

Οι εικόνες είναι από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Guangzhou στην Κίνα, όπου 100.000 άνθρωποι στριμώχτηκαν ασφυκτικά μέχρι να μπουν σε συρμούς για να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους για να γιορτάσουν την κινεζική Πρωτοχρονιά στις 8 Φεβρουαρίου.

Οι αιτίες του απίστευτου σε μέγεθος συνωστισμού ήταν η μαζική έξοδος και οι κακές καιρικές συνθήκες -παγωνιά με χιονοπτώσεις, η κεντρική Κίνα ζει έναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών. 

Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να περιμένουν έως και 10 ώρες, ενώ περίπου 5.200 αστυνομικοίπροσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Κάθε χρόνο οι κάτοικοι μεγάλων πόλεων, όπως η Guangzhou, επιστρέφουν στη γενέτειρα τους, στις πόλεις και τα χωριά όπου γεννήθηκαν για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους.

 

http://tvxs.gr/news/kosmos/perimenontas-treno-stin-kina-oyra-100000-anth...

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση