.

Διαφήμιση

 

User login

Η Ρόδος που μας αξίζει....

Οδεύουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το τοπίο με τους συνδυασμούς ξεκαθαρίζει και πλέον η σκέψη είναι πως θα έρθουν περισσότεροι νέοι στην αυτοδιοίκηση ώστε να δώσουν μια νέα ώθηση στα πράγματα και να μπορέσουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο στον τόπο που ζούμε. 

  • Τα προβλήματα είναι αμέτρητα σε όλους τους τομείς, η στασιμότητα μεγάλη και η έλλειψη κινήτρων ακόμα μεγαλύτερη. Οι Ροδίτες καλούνται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να συμμετέχουν σ' αυτές τις εκλογές, τόσο ψηφίζοντας όσο και στελεχώνοντας τα ψηφοδέλτια. Αλλαγή χωρίς νέους ανθρώπους, χωρίς όρεξη για δουλειά δεν μπορεί να υπάρξει. 

Δεν αρκεί όμως μόνο η φυσική παρουσία. Χρειάζεται κι ένα σύνολο προτάσεων για το πως οραματιζόμαστε τον τόπο την επόμενη πενταετία. Προτάσεις που αφορούν την καθημερινότητα, την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό. Μικρά και μεγάλα προβλήματα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο των νέων αρχών και να καταπολεμηθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά, τόσο μέσα από τις υπάρχουσες υποδομές όσο και μέσα από τον εθελοντισμό.

  • Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η "πολιτική του καναπέ" είναι και άχρηστη και επιζήμια. Με το να είμαστε αρνητικοί απέναντι σε όλα και με το να ασκούμε κριτική σε όλα χωρίς να καταθέτουμε τις προτάσεις μας, απλά επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Εδώ χρειάζονται προτάσεις, όρεξη και πάρα πολλή δουλειά. Χρειάζεται μια συνεργασία αιρετών και πολιτών σε καθημερινή βάση προκειμένου να δίνονται άμεσα λύσεις. Και πρέπει πια επιτέλους να σταματήσει αυτή η "καραμέλα" του δεν υπάρχουν χρήματα. Δεν λύνονται όλα με τα χρήματα. Αλλά και σ' αυτό το κομμάτι χρειάζεται κάποιος να κάνει αυτή τη δουλειά. Να κυνηγάει χρηματοδότηση από όλες τις δυνατές πηγές, εντός και εκτός του κράτους.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εσωστρέφεια. Η Ρόδος χρειάζεται νέες φωνές, νέα οράματα, δυναμικές πράξεις. Οφείλουμε όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι σ' αυτή την κατεύθυνση. Αλλάζουμε νοοτροπία. Σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ψηφίζουμε υπεύθυνα. Στηρίζουμε την ανανέωση. Δίνουμε τη σκυτάλη σ' αυτούς που έχουν το κουράγιο και τη θέληση να τρέξουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση