.

Διαφήμιση

 

User login

Εσύ πέρασες ΚΤΕΟ;

Η σιγουριά της ασφάλειας σίγουρα δεν κοστολογείται.Ο τεχνικός έλεγχος στα οχήματα εκτός από υποχρεωτικός είναι και απαραίτητος προκειμένου το όχημα που μεταφέρει εσάς και την οικογένεια σας να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αξιοπιστίας και ασφάλειας.

  • Στόχος είναι η μείωση των ατυχημάτων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής στο δρόμο.

Για αυτό το λόγο οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ εστιάζουν στα συστήματα πέδησης (φρένων) και διεύθυνσης του οχήματος όπως επίσης σε όλα εκείνα τα σημεία που εγγυώνται την μέγιστη ενεργητική και παθητική ασφάλεια του οχήματος.Μετά από έναν έλεγχο ΚΤΕΟ είναι βέβαιο πως θα αισθάνεστε ασφαλέστερος οδηγώντας το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας.

  • Παράλληλα, με τον έγκαιρο τεχνικό έλεγχο των οχημάτων συνεισφέρουμε στον περιορισμό της μόλυνσης του περιβάλλοντος ιδιαίτερα στα σύγχρονα αστικά κέντρα.

Ο αναλυτής καυσαερίων των ΚΤΕΟ μετρά το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) και τους υδρογονάνθρακες (HC), που είναι γνωστοί ρύποι, αλλά και το λόγο λ που δεν είναι ρυπαντής, αλλά είναι μια ένδειξη της σωστής λειτουργίας του κινητήρα και του καταλύτη του αυτοκίνητου μας.Με αυτούς τους ελέγχους διασφαλίζετε πως οι εκπομπές ρύπων του αυτοκινήτου σας είναι οι προβλεπόμενες από τον κατασκευαστή και τη νομοθεσία. - protothema

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση